Куди піти у Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Одесі на вихідних 4 та 5 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Мюзикл "Едіт Піаф. Життя в кредит"

Неймовірно талановита і разом з тим драматична співачка стала справжнім символом французької естради, витонченості і шарму. Її життя було сповнено фатальних зустрічей та містичних подій. Так, ніби якась нестримна сила впливала на долю цієї маленької артистки. Ніби договір про перебіг буття Едіт був укладений ще до її народження. От тільки з ким? Хто дав їй цей неземний голос та неймовірний дар, який так і не приніс їй щастя? На її шляху були падіння і злети, зустрічі і розлуки, бідність і розкоші, надія і зневіра, пристрасть і залежність. Але ким була вона сама, незрівнянна Едіт Піаф, маленький "горобчик" і велика жінка?

Коли: 4 листопада, 18:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки з посиланням 


Вистава "Тіні забутих предків"

Далеко в Карпатських горах живуть люди, які не втратили зв'язок зі своїми предками і вірять в містичний та загадковий світ пращурів. Відчувають єдність з природою і рідним краєм. Це гуцули, самобутні та нескорені люди, які оберігають свої звичаї і слідують заповітам старших. Тут любов солодка як вода з гірського джерела, а сльози солоніше за землю. Тут зустрілися і покохали один одного Марічка та Іван.

Коли: 4 листопада, 18:00

Де: Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Балет для дітей "Червона Шапочка"

Це знайома кожному з дитинства історія про турботливу онуку, що необережно несе пиріжки бабусі через ліс. Про підступність, що чекає в самих звичних місцях і кордони людської доброти. Історія, розказана мовою танцювальних рухів під музику відомих композиторів. Вистава буде цікава дорослим і дітям. 

Коли: 4 листопада, о 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Балет "Жизель"

Це по праву є одним з найбільш популярних балетів світу, і саме з цього твору набрав повної сили балетний романтизм. Адже мова танцю, як ніяка інша може передати всю палітру людських почуттів — без жодного слова. Адже у балеті танець є головним поетичним інструментом для передачі художнього змісту.

Коли: 4 листопада, 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 370 грн

Квитки за посиланням 


Циркова вистава "Коло друзів"

Дивовижне поєднання сили створюваних образів і краси виконуваних трюків дарує калейдоскоп яскравих фарб на манежі Одеського цирку. У програмі глядачі зможуть цілком насолодитися номерами з невимовно красивими і розумними тваринами, які є невід’ємною цирковою традицією. Запаморочливі акробати, жонглери, повітряні гімнасти, номери з змішаною групою тварин, дивовижні верблюди, все це ви побачите в абсолютно новій програмі "Коло друзів". Діти до 5 років, без надання окремого місця, йдуть безкоштовно.

Коли: 4 та 5 листопада, 16:00

Де: Одеський державний цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням


Інтерактивне шоу для дітей "Наука проти Магії"

У що ви вірите більше - у дива чи у силу людського розуму? Не пропустіть найбільшу битву в історії! Унікальне інтерактивне шоу "Наука проти Магії" - це батл між науковцем та чарівником. Обидва продемонструють свої навички, а ваш голос може стати вирішальним, коли справа дійде до виявлення переможця. Дізнайтеся потаємні секрети фокусників та магів, а також станьте учасником наукових експериментів. "Наука проти Магії" - шоу, що цілковито заволодіває вашою увагою. На відміну від інших дитячих вистав, ви будете не просто стороннім глядачем, а активним учасником вистави.  

Коли: 5 листопада, 11:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися