Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Куди піти в Одесі на вихідних 18 та 19 листопада

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться на цих вихідних в Одесі. Обирайтена власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 


Оперета Імре Кальмана "Маріца"

Прем'єра вистави відбулася лише у жовтні 2020 року. Її називають найбільш "угорським" твором композитора, і постановники оперети сфокусували увагу саме на фольклорних мотивах вистави, не тільки у музиці, а й у спеціально створених декораціях і костюмах. Соковито, яскраво і емоційно. Тут усе пронизано циганськими мотивами, романтикою і пристрастю. А декількома сюжетними лініями рухає одне почуття  - кохання. І хоча на заваді почуттям стоїть майнова нерівність і різне походження, нема таких перепон, яке не здатне подолати справжнє кохання.

Коли: 18 листопада, 17:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням


Вистава "8 люблячих жінок"

Виставу поставлено за однойменною п'єсою драматурга Робера Тома, яку він написав 1958 року. За цією п'єсою було створено кінокартину "8 жінок" французьким режисером Франсуа Озоном, яка отримала численні нагороди та премії. Але й вистава обіцяє бути не менш грандіозною, тож обов'язково подивіться її.

Коли: 18 листопада, 18:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Детективна світська комедія "Серцеїдки"

Краса жінки не в одязі, не в фігурі чи зачісці. Краса жінки в її очах, бо це дорога до її серця – місця, де живе кохання. Чоловікам і одну жінку витримати непросто. Але що робити, якщо їх аж вісім і всі вони знаходяться під підозрою, оскільки єдиний чоловік у домі просто взяв і щез. А це означає, що свято, на яке вони чекають – під загрозою. Кожна з жінок розуміє, що носить в собі безліч секретів, але в житті нікому не зізнається про це. Головна інтрига залишається нерозгаданою – куди насправді подівся їх єдиний чоловік, якому вони усі винні грошей і до чого тут кохання. Детективна комедія за мотивами французького письменника Р.Тома "8 жінок" з непередбачуваним фіналом. На вас чекає феєрверк яскравих акторських робіт у супроводі музики та танців. Вистава, що надихатиме вас на справжні почуття.

У ролях: Анна Кошмал, Дарія Петрожицька, Віра Кобзар, Катерина Варченко, Ксенія Вертинська, Наталія Васько, Олена Петрова (Астрая), Світлана Золотько. 

Коли: 18 листопада, 19:00

Де: Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: 880 грн

Квитки за посиланням 


Циркова вистава "Коло друзів"

Дивовижне поєднання сили створюваних образів і краси виконуваних трюків дарує калейдоскоп яскравих фарб на манежі Одеського цирку. У програмі глядачі зможуть цілком насолодитися номерами з невимовно красивими і розумними тваринами, які є невід’ємною цирковою традицією. Запаморочливі акробати, жонглери, повітряні гімнасти, номери з змішаною групою тварин, дивовижні верблюди, все це ви побачите в абсолютно новій програмі "Коло друзів". Діти до 5 років, без надання окремого місця, йдуть безкоштовно.

Коли: 18, 19 листопада, 16:00

Де: Одеський державний цирк, вул. Коблевська, 25

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням


Балет-пантоміма "Пітер Пен"

Блискуча музика Джоакіно Россіні, Лео Деліба, Андре Мессаже та Йоганна Штрауса надають виставі чарівної граційності. А оригінальне балетне прочитання та яскраві костюми підкреслюють витонченість постановки. Балет-пантоміма "Пітер Пен" не залишить вас байдужими. Хто не знає Пітера Пена - відважного хлопчика, що опікується ватагою хлоп’ят та б’ється з піратами? Він не дорослішає, вміє літати, і може навчити літати будь-яку дитину. У Пітера є своя фея Дзінь-Дзінь, а також особистий ворог - капітан Гак. Захоплююча історія про дитинство перенесе вас у Небувалію, де крім головних героїв живуть індіанці та русалки. Пригоди тільки починаються!

Коли: 19 листопада, 12:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 70 грн

Квитки за посиланням 


Балет "Дон Кіхот"

Балетна вистава за мотивом роману Мігеля де Сервантеса. Вперше балет про Премудрого ідальго побачив світ у 1740 році і відтоді до цього твору зверталося багато митців. Одну з найкращих постановок здійснив хореограф Маріус Петіпа, який зробив центральними персонажами Китерію і Камачо. А сам Дон Кіхот та Санчо Панса відійшли на другий план. Музику до балету написав Людвіг Мінкус, на той час вже добре знайомий зі специфікою балетних вистав.

Коли: 19 листопада, о 16:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися