Свято наближається: куди піти з дитиною в Одесі на Різдво та Новий рік

Добірка новорічних та різдвяних подій в Одесі для дітей та дорослих

Різдвяний період – це пора, коли кожен перебуває в очікуванні чуда. З особливим нетерпінням діти чекають на Різдво, День Святого Миколая та Новий рік. Вони мріють про нові іграшки та солодощі, а також магію свята. У цей період, який наповнений чарівною атмосферою, вірять у диво як дорослі, так і діти. Аби ще більше зануритися у дух новорічних свят і створити різдвяний настрій, рекомендуємо разом з дітьми відвідати лялькові вистави, святкові програми та вертепи, які додадуть відповідного настрою та допоможуть повірити у справжні дива та чарівні історії. Зібрали для вас найкраще. 


Дитяча вистава "Зимова казка"

Щороку на Різдво діти знаходять подарунки від Санта Клауса під ялинкою. Адже впродовж 12 місяців сивий дідусь готується до одного великого свята року, щоб кожне бажання збулося. Так усі діти на Землі отримують омріяні іграшки, книжки та інші заповітні речі. От тільки, як же сам Санта Клаус? Хто привітає його? Про це подбають його друзі та близькі - Ельф, бабуся Санти, Єльк і Мільке. Але ось біда! Рецепт подарунка для Санти втрачено. Чи зможе ця компанія відшукати його до Різдва? Звісно, зможуть! Якщо тільки подолають усі труднощі в Чарівному Лісі. 

Коли: 15, 16, 22, 24, 25, 28, 29, 30, 31 грудня, 11:00 або 17:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Концерт симфонічного оркестру з хором

"Різдвяні Історії"

Класична музика залишається популярною завжди. Особливо якщо її мотиви впізнаванні завдяки улюбленим новорічним і різдвяним фільмам. Особлива святкова атмосфера, посмішки і тепла ностальгія прикрасять холодний зимовий вечір. Симфонічне шоу "Різдвяні Історії" це тепле завершення такого складного для всіх нас року. Диригент оркестру неймовірна енергійна та харизматична Олеся Пістова. Саме під її керівництвом оркестр зіграє шедеври авторства Ніно Рота, Ганса Циммера, Говарда Шона та інших відомих композиторів сучасності. Ця музика встигла стати світовою класикою і отримати визнання у вигляді престижних нагород. І весь репертуар об'єднується різдвяною та новорічною тематикою. Така музична подія може відбутися тільки раз на рік.

Коли: 16 грудня, 17:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 320 грн

Квитки за посиланням 


Дитяча вистава "Як Грінч Вкрав Різдво"

Сімейне святкове музичне шоу в Одесі. Зіпсувати свято - то є мрія Грінча. Особливо, якщо мова йде про Різдво, яке він окремо ненавидить. Отож ціль Грінча - викрасти подарунки та зіпсувати всім нам настрій. Добре, що є Санта, який не дозволить цьому статися. Разом з ельфами він виправить ситуацію, а всі глядачі отримають насолоду від справжньої різдвяної історії. Добро переможе, адже інакше не може бути у ці святкові дні. На вході у залу вас зустрінуть основні персонажі спектаклю. Станьте не просто глядачами, а учасниками святкової казки. Після вистави всі охочі зможуть зробити фотографію з казковими героями. 

Коли: 23, 24 грудня, 11:00

Де: Одеський театр юного глядача, вул. Грецька, 48А

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна інтерактивна вистава для дітей

"Новорічна пригода кошенят які рятують сані Діда Мороза!"

Чого тільки не стається під Новий рік. Ми звикли до приємних сюрпризів, але буває зовсім навпаки. Наприклад, можуть зламатися сані Діда Мороза, і доставка подарунків дітям опиниться під загрозою. Троє кошенят - Карамелька, Коржик і Компот - намагаються врятувати свято, однак їм знадобиться допомога маленьких глядачів. На вас чекає багато сюрпризів: катання на санчатах, димове шоу, конфеті і багато іншого. 

Коли: 24 грудня, 11:00

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське Плато 5Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна інтерактивна вистава для дітей

"Новорічні пригоди Цуценят"

Там, де свята та радість - завжди десь поряд Грінч. Він зневажає різдвяний і новорічний сезони та заздрить тим, хто вміє радіти життю. Тож цього разу він знов щосили намагатиметься зіпсувати свято. Проте йому на заваді стануть хоробрі Цуценята, а також сам Санта. Це буде справжня битва. Веселі аніматори піднімуть вам настрій. На глядачів чекає чимало розваг та сюрпризів, а також зустріч з зіркою вечора - Великим псом Патроном. Наприкінці програми на всіх дітей чекають подарунки від Санти. Програма розрахована на дітей віком від 3 до 6 років. 

Коли: 24 грудня, 14:00

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське Плато 5Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна інтерактивна вистава для дітей

"Новий Рік з Бамблбі в Барбіленді!"

Барбі та Кен - головні герої року, що минає. Завітай в гості до популярних персонажів разом з мужнім Бамблбі - одним з найвідоміших Автоботів. Він вірний друг та добре ладнає з людьми. Тож цьогоріч вечірка в Барбіленді вийде особливо яскравою. На вас чекають також зустрічі з Сантою, Ельфом та великою пандою. Коробка для Барбі-дівчат, азотне шоу, конфеті - все це та багато іншого чекає на вас на нашому шоу. Всі діти кататимуться на санчатах, а в кінці вони отримають подарунки від Санти. Вистава розрахована на дітей віком від 3 до 6 років. 

Коли: 24 грудня, 17:00

Де: Hotel Gagarinn, Гагарінське Плато 5Б

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "Таємниця Снігової королеви"

це історія про неймовірну зимову пригоду, яка сталася у чарівній сніжній країні, де жили Ельза та Сніговик Олаф. В країні, в якій усі готувалися до найважливішої події року — зимового сніжного кулькопаду!! Про це свято, дізналася Снігова Королева. Вона була чарівницею і володіла неймовірною силою — здатністю зачаровувати небо і робити так, щоб сніг або шов, або його взагалі більше не випадало. Снігова Королева, розлютилася, що Ельза влаштовує кулькопад — та зачарувала небо, і свято опинилося під загрозою! Ельза та її вірний друг – сніговик Олаф, вирішили врятувати свято та зняти чари Снігової Королеви. І святкувати разом із дітьми, довгоочікуваний сніжний кулькопад!!! На них чекали неймовірні пригоди та випробування. Але їм допомагали діти і супер герої, яких вони зустрічали на своєму шляху.

Коли: 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 грудня, 11:00, 13:00

Де: BEIT GRAND, вул. Ніжинська 77/79

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням


Дитяча вистава "Новорічні скарби"

У новорічному лісі знайдено таємничу карту чарівних скарбів. Щоб знайти скарби, нашим героям доведеться подолати чари і розгадати дивовижні таємниці. Чи впораються вони?! Це залежить від наших глядачів. Приходьте на новорічну виставу та відкрийте секрет справжніх святкових чудес.

Коли: 26, 27, 28, 29, 30 грудня, 11:00 та 13:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: 250 грн

Квитки за посиланням 


Музчина вистава для дітей

"Щенячий патруль "Рятівники Нового року""

Дуже весела інтерактивна музична вистава для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Яскраве, динамічне шоу, сповнене добрими жартами, веселими піснями, танцями та інтерактивними іграми за участю великих ляльок та маленьких глядачів! Вистава створена в оригіниальній, теплій атмосфері, яка у зрозумілій та доступній для дітей формі розкаже про веселих цуценят, їх дружбу, взаємодопомогу, поважне ставлення до старших та ще багато про що. Дітям до 4-х років вхід безкоштовний на руках у дорослих.

Коли: 30 грудня, 12:00 та 14:00

Де: Будинок клоунів, вул. Ольгіївська, 23

Вартість: від 200 грн

Квитки за посиланням 


Новорічна казка "Холодне сердце 2"

Що чекає на наших героїв? Історія продовжується і наша дружня компанія зібралась у нову подорож. На цей раз на шляху Анни, Эльзи, Хельги, дужого Крістофа з вірним оленем Свеном та сніговиком Олафом стане Зачарований Ліс, який зберігає велику кількість таємниць. Вони зустрінуть народ корінних жителів лісу Нортулндри, монстрів з каменю та справжніх духів лісу. 

Коли: 31 грудня, 14:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням 


Інтерактивна вистава для всієї родини

"Новорічна місія Мегащенят Рятівників"

У цьому захоплюючому новорічному шоу, розробленому на основі популярного мультсеріалу, ми поглибимося в світ мега-пригод разом із Мегащенятами Рятівниками - Чейзом, Скай, Маршаллом, Рубі, Роккі та їх наставником Райдером. Злодійка Венс обʼєднавшись з колишнім мером Гамідінгером, хоче відібрати у Мегащенят їх суперсили та знищити усю Землю в святкову ніч. Новий Рік під загрозою, і тільки Мегащенята Рятівники можуть врятувати святкування та усіх жителів Бухти Пригод. Вони мають долати свої страхи та зберегти суперсили, щоб врятувати Новий Рік. Це стає їх найважливішою місією, адже свято, яке ми так довго чекали, знаходиться під загрозою. Чи зможуть Мегащенята врятувати святкування Нового Року та запобігти катастрофі? Приєднуйтесь до Мегащенят у неймовірному пригодницькому шоу, де вас чекають мегакостюми, передові технології, інтерактивні розваги, танці, море позитивних емоцій та важлива життєва мораль.

Коли: 3 січня, 11:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Коли: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Новорічне мультимедійне шоу для всієї родини

"Чарівні пригоди Святого Миколая"

Інтерактивне шоу із чарівними паличками в руках, яке ви ще не бачили. Яскрава вистава для всієї родини за участі улюблених казкових персонажів. Напередодні чарівної пори Святий Миколай чекав на листи від дітей, щоб у новорічну ніч сховати подарунок, під ялинку, а величезний мішок з листами має доставити Сніговик. Але в нього на шляху зустрілася Солоха, розбила Сніговика та викрала листи, які він ніс Діду Святому Миколаю. Подарунки та новий рік під загрозою, треба повернути листи і, звичайно ж, зібрати Сніговика. Відважна Крижинка та сміливий Зайчик-Красень разом із дітьми вирушають на пошуки Солохи. На шляху їм зустрічаються і допомагають Листоноша, Король, Страуси і глядачі. Разом із героями шоу вони потрапляють до школи магії та творять дива. Кожному учаснику на час вистави вручається чарівна паличка, за її допомогою глядачі викликатимуть сніг, вбиратимуть ялинку та допомагатимуть Святому Миколаю повернути листи.

Коли: 4 січня, 11:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 180 грн

Квитки за посиланням


Інтерактивна програма для всієї родини

"Як Грінч викрав Різдво"

Найяскравіша новорічна інтерактивна програма для всієї родини. Всі гості зможуть побути не лише глядачами, а й учасниками чарівної казки. На вході дітей зустрічатимуть Санта Клаус, Ельфи, Грінч. Після вистави всі зможуть зробити фотографію з усіма казковими героями.

Коли: 7 січня, 11:00

Де: Будинок клоунів, вул. Ольгіївська, 23

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися