Запроси на побачення: куди піти в Одесі на День закоханих

Огляд найцікавіших подій Одеси на День Святого Валентина

Одеса - дивовижне місто, де кожен камінчик міста розповідає свої власні історії кохання. Проте в один день року, вулички наповнюються особливою атмосферою романтики та любовних емоцій сучасності. Якщо ви не хочете провести День закоханих, як усі тоді наша добірка романтичних, але небанальних подій Одеси - саме для вас. Обирайте за смаком та інтересами, відкрийтеся магічному відчуттю кохання та годі нехтувати цим святом. Любов врятує світ, а отже треба нею займатися в усіх її проявах. 

Куди піти 14 лютого в Одесі.


Романтичний квартирник по середам

Кожну середу нова тема та новий таємний гість. Цього разу на вас чекатиме приємне спілкування, будуть говорити про мрії та страхи в кохані. Крім того відбудеться практика "Енергетична отвязка від колишніх сексуальних зв'язків" та відповідь на одну карту Таро. Ще запланований майстер-клас "Моя тінь - моя лялька". 

Коли: 14 лютого, 17:00

Де: повідомляється особисто при реєстрації

Вартість: 400 грн

Подробиці за посиланням 


Концерт "Романтичний джаз при свічках.

Проект Вадима Бессараба"

Прозвучать джазові композиції, сповнені внутрішньої енергії та краси. Публіка зануриться в особливий, затишний світ чарівних мелодій. Жодного електричного освітлення, лише тепле палахкотіння свічок та романтична атмосфера – складові ідеального побачення. Запросіть кохану половинку, щоб разом незабутньо відзначити цей день. Святкові напої входять у вартість квитка. 

Коли: 14 лютого, 20:00

Де: Український театр, вул. Пастера, 15

Вартість: від 350 грн

Квитки за посиланням 


Концерт "100% Love Songs"

Грандіозна музична програма до Дня усіх закоханих. Найвідоміші композиції про найсильніше почуття прозвучать у виконанні столичних віртуозів, чий тонкий музичний смак та майстерність викликають щире захоплення. Нікого не залишить байдужим і прекрасний чуттєвий вокал. Для вас лунатимуть пісні, що стали символами справжнього кохання у світі. Це хіти Уітні Хьюстон, Джорджа Майкла, Бейонсе, Бі Джіз, Майкла Джексона та навіть самого Пола Маккартні. 

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Beit Grand, вул. Ніжинська, 77/79

Вартість: від 220 грн

Квитки за посиланням 


Концерт WellBoy

WellBoy - яскравий артист, який щиро захоплений музикою, віддає всього себе слухачам і продовжує дарувати гарний настрій. В грудні 2022 року співак презентував альбом "8 марабу", який здобув любов шанувальників музики. 

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Обласна філармонія, вул. Буніна, 15

Вартість: від 490 грн

Квитки за посиланням 


Вечір камерної музики "В обіймах танго"

"В обіймах танго. Літо" – це вишуканий вечір камерної музики в театральному арт-просторі "Бельетаж-імпреза" за участі ансамблю артистів оркестру театру "Одеська Камерата". В програмі концерту інструментальна та вокальна музика найвідоміших композиторів музики танго: А. П’яццоли, К. Гарделя, Р. Гальяно. В оновленій програмі концерту вперше прозвучить українське танго, яке точно не залишить байдужим нікого з вас. Вечори камерної музики "В обіймах танго" – це інший паралельний світ зі своїми законами. Інша філософія та інша реальність, солодкий полон музики, кохання та фантазії…

Коли: 14 лютого, 18:00

Де: Одеський національний академічний театр опери та балету, пр. Чайковського, 1

Варість: 150 грн

Квитки за посиланням 


Вечір романтики для закоханих

На вас чекає вечір сповнений романтичної музики в атмосфері творчсті та креативу. Це буде особливий вечір, на який варто запросити свого коханого або кохану. 

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Museum Art Club, Старобазарний сквер, 5

Вартість: 560 грн

Квитки за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ірина Бірюкова

14 лютого 2024, 13:02

Велика Одеська Бібліоніч - VI : хоч щось має бути на за гроші, так? https://odnb.odessa.ua/view_post.php?id=4480

Ірина Бірюкова

14 лютого 2024, 13:02

Велика Одеська Бібліоніч - VI : хоч щось в цей день має бути не за гроші, так? https://odnb.odessa.ua/view_post.php?id=4480

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися