Відпочинок в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Огляд афіши Одеси на вихідні.

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними в Одесі. Обирайтена власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки.


Музичний квартирник "Гірше не буде"

picture

"Гірше не буде" - це відкритий мікрофон для музикантів! Виступайте за попередньою реєстрацією або просто приходьте і слухайте. Ліміт виступу: 2 пісні від учасника. Дуети, тріо та групи рахуються як один учасник. Не соромтеся виступати - гірше все одно не буде.

Коли: 23 лютого, 18:00

Де: вул. Маразліївська, 7 (Всесвітній клуб одеситів)

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Кінопоказ "Любов варта всього"

picture

Як війна впливає на нашу здатність кохати? Це досліджують автори і авторки добірки короткого метру "Любов варта всього". У роботах, створених після початку повномасштабного російського вторгнення, сучасні українські режисери і режисерки досліджують, як нова воєнна реальність вплітається в особисте життя та стосунки. Вони пропонують звернути увагу на емоції та переживання людей, які продовжують кохати в умовах воєнного стану. 

На кінопоказі будемо дивитись:

"Як це було" Анастасії Солоневич і Дам’яна Коцура;

"Войси з Бахмута" Ігоря Бабаєва;

"Поки тут тихо" Олени Подолянко і Новруза Хікмета;

"Лелеки завжди повертаються додому" Ґали Козютинської.

Після перегляду відбудеться творча зустріч з авторами і авторками фільмів.

Коли: 23 лютого, 18:30

Де: Софіївська, 5а

Вартість: 200 грн

Квитки за посиланням 


Виставка Даніїла Ревковського та Андрія Рачинського "Степ Мікі Маусів"

picture

"Степ Мікі Маусів" — це художнє дослідження митців, засноване на факті, що саме на території України було знищено більше танків, ніж у будь-якій іншій країні світу. Даніїл Ревковський та Андрій Рачинський зібрали архів світлин танків, підбитих тут, на території України, за останні сто років. У своєму художньому пошуку вони відштовхнулися від назви, яку німецькі військові часів Другої світової війни дали радянським БТ-7 та Т-34-76 зразка 1942 року — Мікі Мауси: відкриті люки машин нагадували їм вуха диснеївського персонажа. Фантасмагоричність цієї метафори віддзеркалена в альтернативно-історичній частині проєкту — серії малюнків, які, за легендою, буде знайдено в Харкові в 2153 році.

Коли: 23, 24, 25 лютого, 11:00

Де: Одеський національний художній музей, вул. Софіївська, 5а

Вартість: від 50 грн

Квитки за посиланням 

IT Networking Odesa #4

Це будуть чудові години в поєднанні корисного і прекрасного. Ми пропонуємо нові формати у вигляді тематичного Speed Dating та інших активностей. Також, спеціально для вас наші гості профайлери Матюшонок Сергій і Кириллова Лариса проведуть майстер-клас, на якому навчать простих інструментів і прийомів профайлінгу для впевненості в собі.

Коли: 23 лютого, 18:30

Де: бот відправить після реєстрації (є можливість приєднатися онлайн)

Подробиці за посиланням 


Екскурсія "Любовні історії Одеси"

На вас чекає автобусна екскурсія з легким частуванням і відвідуванням двох музеїв тривалістю 3,5 години. Перший маршрут "Любовних історій" не залишив байдужим жодної людини, яка відвідала цю екскурсію, тому організатори продовжують розповідати про любовні перипетії знаменитих особистостей в Одесі. На цей раз на комфортабельному автобусі відвідаємо 5 локацій, на яких ви дізнаєтесь про амури та пристрасті Леоніда Утьосова, про трагедію та щастя Іллі Мечникова, про те, як ігнорував усі можливості отримати сім'ю Сергій Уточкін. Крім того ви почуєте розповідь про справжнього мецената кохання - Григорія Маразлі та яким тернистим, довгим шляхом прийшов до особистого щастя Володимир Філатов. Ведуть екскурсію Євгеній Грінкевич та Катерина Єргєєва.

Коли: 24 лютого, 11:00

Де: Французький бульвар, 32 кут Шампанського провулка

Вартість: 550 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Гра в правду"

picture

Події вистави розгортаються в будинку співвласника видавництва Роберта Кеплена. Серед гостей – родичі, співробітники, інші співвласники. Прийом перетворюється на динамічний та непередбачуваний детектив, у який з кожною хвилиною все більше занурюються учасники прийому. "Гра в правду" – це філігранно прописаний сценарій, що постійно тримає в напрузі та не дозволяє відволіктися ані на хвильку. То до чого ж призведе кожного гра у правду?

Коли: 24 лютого, 18:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 100 грн

Квитки за посиланням 


Концерт Flower of spring

Найпопулярніші твори музичного мистецтва. Колектив "Нова Ера", лауреат міжнародних фестивалів і конкурсів - ансамбль солістів "РЕНЕСАНС", лауреати міжнародних конкурсів Едуард Талько (скрипка), Євген Талько (скрипка), Наталя Роспопова (альт); Артем Калуцький (віолончель), Людмила Карецька (віолончель), Ганна Слободянік (сопрано), Людмила Третяк (сопрано).

Концертмейстерка - Анастасія Северюхіна.

Коли: 24 лютого, 17:00

Де: Одеська обласна філармонія ім. Давида Ойстраха, вул. Буніна, 15

Вартість: від 100 грн

Подробиці за посиланням 

 

Вистава "Кайдаші"

picture

Вистава за мотивом І. Нечуя-Левицького. Режисер Костянтин Пивоваров представить вам своє бачення цієї перлини української літератури. Сміх крізь сльози і сльози від сміху вам гарантовані. Адже всі ми трошки Кайдаші і залишаємось ними крізь час і простір.

Коли: 24 лютого, 18:00

Де: Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням 


Вистава "В неділю рано зілля копала"

picture

Вистава за мотивами однойменого твору. 

Коли: 25 лютого, 18:00

Де: Одеський академічний музично-драматичний театр імені В. Василька, вул. Пастера, 15

Вартість: від 80 грн

Квитки за посиланням


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися