Житловий комплекс "Калейдоскоп" в Одесі: відповідаємо на питання

Об'єкт уже щосили користується підвищеним попитом у покупців

На самому початку житлового масиву Таїрова, на перетині Маршала Жукова / вул.Будівельників, зводиться сучасний житловий комплекс клубного типу - "Калейдоскоп". За задумом авторів проекту, оригінальна архітектура і яскравий дизайн повинні пожвавити цей район Таїрова, а об'єкт вже щосили користується підвищеним попитом у покупців. У зв'язку з цим агентство ElitExpert вирішило поговорити про проект з керівником відділу продажів Балашовим Ігорем Васильовичем.

- Розкажіть про площі території об'єкта, хто забудовник?

- Площа становить 30 соток (3 тисячі квадратних метрів). Будівництвом займається компанія INGRAD Development Group, що пройшла шлях будівництва промислових об'єктів, реконструкції будівель житлового та спеціального призначення. Важливо, що у забудовника - власне потужне виробництво, великий штат висококласних фахівців і автопарк, укомплектований сучасної будівельної спецтехнікою.

- А що за документами на землю і на будівельні роботи?

- Норма / держакт. Вода і каналізація буде від "Інфокс-водоканалу", електрика - Південний РЕМ.

- Зрозуміло, найбільше потенційних клієнтів цікавлять терміни здачі та гарантії виконання робіт ...

- Житловий комплекс буде зданий в другому кварталі 2021 року. У договорі з клієнтами цей термін обумовлюється і гарантується, як гарантується і відповідальність забудовника.

- Такого незвичайного і красивого будинку на Таїрова ще не було. Що ще, крім яскравого дизайну, запланували ваші архітектори?

- У нашому семиповерховому будинку клубного типу, що складається з двох секцій - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів, затишна прибудинкова територія з ландшафтним дизайном і концепцією "двір без машин". 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони. Багато компаній лише обіцяють подібний простір на даху, а у нас воно точно буде, це 100%. Функціонально територія на даху буде розділена на кілька частин. Перша призначена для відпочинку дорослих і дітей: тут розмістяться зона для воркаута з тренажерами і дитячий майданчик. Також там передбачена окрема територія для занять йогою, а шанувальники сонячних ванн зможуть вдосталь позасмагати на спеціально відведеній території з шезлонгами і парасольками. Плюс до цього облаштоване місце для пікніків - ідеальний варіант для зустрічей з друзями "на природі" прямо на даху свого будинку.

- А що з внутрішнім пристроєм будинку? Чи є в будинку щось для комфортного проживання?

- Безумовно, краса красою, а жити доведеться всередині. Всі квартири пропонуються покупцям з дизайнерським ремонтом від забудовника, виконаному в трьох стилях: класика, модерн і хьюгге. В ремонт входить вбудована кухня з варильною газової поверхнею, витяжкою, духовою шафою, кондиціонери в кожній кімнаті, металопластикові енергозберігаючі вікна та двері, броньовані двері, повністю обладнана ванна кімната і двоконтурний газовий котел.

Крім того, ще на етапі проектування будівель фахівці закладають ефективні рішення з енергозбереження, пасивному теплозбереження та обладнання економного освітлення.

Додам, що особливу увагу в комплексі приділено безпеці. Для мешканців створено сучасне і затишне безпечне простір для сімейних прогулянок та ігор з дітьми, закрите від непроханих гостей.

Також нашим покупцям припаде до душі авторська архітектура, продумані зони відпочинку з ландшафтним дизайном, підземний паркінг, просторі колясочні, консьєрж-сервіс та відеоспостереження.

Також у нас буде своя трансформаторна підстанція, а ліфт буде працювати навіть в тому випадку, якщо відключиться електрика.

- Які планування квартир чекають майбутніх мешканців?

- У нас величезна кількість різноманітних планувань, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті компанії. Крім цього, на етапі будівництва клієнт може замовити абсолютно будь-яке планування майбутньої квартири на свій смак.

- Схоже, Ви зробили все для комфортного життя майбутніх мешканців. А як будуть використовуватися перші поверхи?

- Перші поверхи займатимуть комерційні приміщення з виходом на фасад і без виходу на внутрішній двір.

- Уже відомо, які саме?

- Так, загинайте пальці. Це Салон краси, Центр дитячого розвитку і творчості, Аптека, Стоматологія, Лабораторія аналізів, Спортивний центр (йога, фітнес, тренажерний зал), Масажний кабінет, Супермаркет, М'ясна лавка, Магазин еко-продуктів, Магазин дитячого одягу, Зоомагазин (груммінг-центр , салон краси для тварин), Кав'ярня, кафе, Філія банку, Нотаріус, Майстерня (одяг / взуття), Хімчистка, Сервісний центр мобільного зв'язку, Доставка квітів, Турагентство.

- Зрозуміло, що клієнтів у першу чергу цікавить ймовірність виконання всіх заявлених умов.

- Звісно. Тому зауважу, що компанія INGRAD Development Group дорожить своєю репутацією і гарантує якість матеріалів і технології будівництва; ремонту квартир; зони відпочинку у дворі; концепцію "двір без машин"; паркінг і все те, про що заявлено в проекті.

- А що стосується дотримання санітарних норм і забезпечення інсоляцією?

- На стадії проектування були дотримані всі норми ДБН по інсоляції і санітарні норми. Точно розрахована оптимальна ступінь освітленості кожної квартири, передбачені вікові зони відпочинку, доступність для осіб з обмеженими можливостями, просторі ліфти і сходові марші, колясочні, а також просторий хол, в якому буде розміщена зона відпочинку, освітлення коридорів, а також аварійне освітлення. Ліфти працюватимуть, навіть якщо вимкнено світло.

- Після здачі будинку в експлуатацію його буде обслуговувати керуюча компанія або ОСББ?

- Ми прийшли до висновку, що оптимальним варіантом є Керуюча компанія.

- А як щодо щомісячної оплати за обслуговування будинку; охорону; опалення; консьєрж-сервіс і т.д.?

- На цьому варто зупинитися докладніше. Відмінність від аналогічних проектів в тому, що щомісяця буде розраховуватися загальна сума тарифу за все послуги житлового комплексу (крім, зрозуміло, опалення) - і вона складе не більше 15 гривень на квадратний метр житла.

- Ну і найважливіше, ціна за 1м / $ і можливість розстрочки?

- У нас дуже гнучкі та лояльні для покупців умови. При 70% -100% оплаті вартість складе 850 $ за квадратний метр. При 50% -й оплаті - 875 доларів. При внеску в 10% - 910 $

Звичайно ж, можлива і розстрочка. Її кілька видів. Зокрема, при розстрочці до кінця будівництва при первинному внеску в 30% ціна квадратного метра складе 910 у.о .; при внеску 50% - 875 у.о .; при внеску від 70% до 100% - 850 у.о .;

При розстрочці до кінця другого кварталу 2022 року і першим внеском 30% ціна квадратного метра складе 930 у.о .; при внеску в 50% вартість кв.м.- 896 у.о ..

- А як забронювати вподобану квартиру?

- Є кілька видів бронювання. Перше - коли клієнт приходить, дивиться планування квартир, і бронює вподобану на три дні, щоб прийняти рішення. Наступний етап бронювання бронювання вже перед операцією. Клієнт залишає заставну частину - 1 тисяча доларів, полягає попередній договір, і йому дається до двох тижнів на підготовку до операції.

- І наостанок поясніть порядок проведення процедури розрахунку.

- Оплата проводиться на розрахунковий рахунок в будь-якому відділенні банку. Компанія навіть супроводжує клієнтів - підбирає зручний для нього банк, дату і час, його супроводжують, йому окремо відкривають касу і покупець без проблем вносить гроші.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


gak

10 лютого 2022, 20:29

полная дичь. пыль в глаза. это дешёвый проект с куцой хрущёвской планировкой. крыши не будет, дорого, не платите за неё заранее. коммерческие места на первом этаже всё ещё продаются, их немного. Схему можно загуглить, Что будет - неизвестно Откуда такой список магазинов-лабораторий-кафе??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися