Одеські забудовники розвивають інфраструктуру міста в боротьбі за клієнтів


Один з найбільших в Одесі - густонаселений житловий масив Таїрова - це район, який активно розвивається і на території якого розташовані як і радянські панельні багатоповерхівки, так і безліч сучасних житлових комплексів з красивими фасадами і облагородженої прибудинковою територією.

При цьому можна помітити, що забудовники не забувають про інших жителів району і "наводять марафет" не тільки всередині свого мікрорайону, а й за його межами.

Це пов'язано з тим, що купуючи квартиру в новобудові, одесити звертають увагу на безліч факторів - не тільки на вартість, локацію об'єкта, надійність забудовника, характеристики будинку, але і, звичайно, на прибудинкову територію. Останнім часом саме останній параметр придбав мало не вирішальне значення при прийнятті рішення про покупку.

Так, відомі одеситам житлові комплекси "Перлини" від Kadorr Group на Таїрова реалізували масштабний проект з озеленення територій, висадивши понад 10 тисяч дерев, облаштували внутрішньоквартальні проїзди.

Будівельна компанія Odecom Development, що зводить ЖК "Таїровське сади", також займається озелененням - і своєї, і прилеглої території. Крім того, для всіх одеситів забудовник встановив зручні лавочки.

Представники ЖК "Маршал Сіті" (компанія-забудовник ОК "Україна"), поряд з іншими забудовниками, переживають за екологію і висаджують зелені насадження: на території свого комплексу і по сусідству. Також компанія-забудовник встановила точкове освітлення.

Не відстає від своїх колег і компанія INGRAD Development Group, забудовник ЖК "Калейдоскоп", які теж турбується не тільки про якість майбутнього будинку, а й про прилеглих територіях. Компанія оживила цей район новими красивими пішохідні доріжки, застеленими плиткою, в планах - зелені насадження, зручні лавочки та освітлення для зручності жителів прилеглого району.

Ці корисні ініціативи різних будівельних компаній створюють максимальний комфорт на території Таїрова - навіть в нових районах забудови. Такі правила диктує час - в популярності житлового комплексу інфраструктура відіграє величезну роль, і жителі не повинні відчувати незручностей і брак соціально значущих об'єктів. Тому зараз девелоперські компанії піклуються не тільки про вибір зручного місця під забудову, а й закладають в проект своїх житлових комплексів приміщення під комерційну нерухомість, куди згодом залучають бізнес.

Крім того, в крокової доступності від вищенаведених житлових комплексів на Таїрова знаходяться численні супермаркети, аптеки, гіпермаркети "Епіцентр" і "Метро", оптовий продовольчий ринок, АЗС, дитячі сади і школи.

Виходячи з цього, варто відзначити, що забудовники Київського району турбуються не тільки за свої будинки і гроші, але і за весь район і комфорт його мешканців.

Зрозуміло, мінімальні вимоги диктує закон, однак забудовників підстьобує і конкуренція: будь-яка компанія, що бажає, щоб клієнти купували квартири саме у них, а не у конкурентів, прагне якісно провести благоустрій, що в кінцевому рахунку, не може не радувати і нас - потенційних покупців .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися