Київський район став лідером серед переваг жителів Одеси: не поступається центру, а багато в чому перевершує його

Одним з головних чинників при покупці квартири для одеситів є розташування житлового комплексу. І тут два явних фаворити - Приморський і Київський райони Одеси. Не хочеться ображати жителів Малиновського та Суворовського районів, але об'єктивні реалії такі: ріелтори оцінюють ці два райони нижче.

В даний момент саме Київський район входить в топ бажаних локацій для життя в Одесі, як маючий масу переваг: це і широкі вулиці, і відмінна транспортна розв'язка, а найголовніше - нітрохи не поступається центру міста інфраструктура, в тому числі і соціальна.

Згідно з останніми дослідженнями сайту OLX.Недвіжімость, і за рівнем якості життя кращим теж став Київський район. Одесити люблять його за чисте повітря, море, спокій і безпеку, та до того ж, саме тут, за оцінками, краще в місті співвідношення якості і цін на житло.

На форумах активно обговорюється житловий комплекс "Калейдоскоп", як яскравий приклад добре продуманого об'єкта, в якому зручне розташування доповнюється не менше зручною внутрішньою інфраструктурою та зеленою лаунж-зоною на даху.

Точно такі ж сучасні будинки "венеціанського стилю" будуються в сонячній Італії, тому серед одеських кам'яних джунглів ЖК "Калейдоскоп" стане яскравою плямою справжньою старої Європи.

У двосекційному 7-поверховому житловому будинку - 120 комфортабельних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 42 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони.

А найголовніше - всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями: вбудована кухня з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаної ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом.

Проект розроблено відповідно до найвищих міжнародних будівельних стандартів, тому архітектура ЖК "Калейдоскоп" поєднує гармонійний зовнішній вигляд, зручність і функціональність, будучи справжнім оазисом спокою і гармонії серед суєти великого міста.

Особлива увага в комплексі приділено безпеці. Для майбутніх мешканців створено сучасний і затишний безпечний простір для сімейних прогулянок та ігор з дітьми, закритий від непроханих гостей, а значить "люди з вулиці" не зможуть перешкодити насолоджуватися відпочинком.

Крім сучасного "двору без машин" з ландшафтним дизайном, прямо на даху ЖК "Калейдоскоп" облаштовують унікальне місце відпочинку на свіжому повітрі, де кожен зможе розслабитися і приємно провести час в компанії сім'ї і друзів, зайнятися спортом, засмагати, влаштовувати пікніки і романтичні вечері.

Загальна площа рекреаційної зони складе понад 1300 кв.м, а функціонально вона буде розділена на декілька частин. Перша призначена для відпочинку дорослих і дітей: тут розмістяться зона для воркаута з тренажерами і дитячий майданчик. Також автори проекту передбачили окрему територію для занять йогою, а шанувальники сонячних ванн зможуть вдосталь позасмагати на спеціально відведеній території з шезлонгами і парасольками. Крім того, в лаунж-зоні на даху передбачено спеціальне місце для пікніків - ідеальний варіант для зустрічей з друзями "на природі" прямо на даху свого будинку.

При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850$ за квадратний метр, а зданий в експлуатацію будинок буде вже в другому кварталі 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися