Робота в Одесі зі щоденною оплатою: актуальні вакансії

Для того, щоб знайти роботу варто користуватися сайтами з пошуку роботи

Робота в Одесі зі щоденною оплатою сьогодні, цікавить багатьох. Передноворічні свята — можливість гарно підзаробити. Приблизно 3 години роботи — і вже є вільні гроші на особисті потреби. “Коментарі”  зібрали невеликий огляд актуальних пропозицій з тимчасової роботи.

Вантажник

Для роботи в бригаду вантажників шукають працівника спортивної форми без шкідливих звичок. Для роботи необхідний "Telegram". Вантажник працюватиме при переїздах на квартири та на складських роботах - за викликом. Оплата одразу після виконання - 600-800 гривень за зміну. 

Аніматор 

Святкові дні - це прибутковий час для аніматорів. В Одесі зараз шукають людей для проведення дитячих свят. Головне, бути готовим працювати на виїзді по всьому місту, а також:

- мати акторські здібності

- любити позитив і не боятися бути смішним

- вміти спілкуватися з дітьми

- готовий стати будь-яким мультяшним героєм та станцювати танець Венздей

Прибиральниця

В Одесі шукають прибиральницю квартир, яка буде виконувати мінімум 3 замовлення на тиждень. Виплата заробітної плати щоденна і становить від 600 до 800 гривень на день (8-10 годин роботи), також можлива погодинна оплата 70 гривень на годину. В обов'язки входить повсякденне прибирання квартир, виконання доручень з прибирання від клієнта.

Бариста

Бариста має вміти балансувати протягом дня помел, температуру води, тиск у кавомашині, кількість кави з розрахунку на одну чашку, силу і час проходження води. Також від нього вимагається вміння малювати на кавовій пінці лате-арт. Заробітна плата - від 800грн + чайові. ЗП залежить від виторгу та кількості змін. 

Водії таксі

На сайтах із пошуку роботи розміщено безліч вакансій таксиста. Не потрібно навіть мати власний автомобіль, деякі компанії видають авто. Пропонують таку роботу в основному компанії Uklon, Bolt або Uber. Серед головних обов'язків: виконання планових показників; ввічливе спілкування з клієнтами; знання та дотримання ПДР.  Заробітна плата у таксистів від 15 до 30 тис. грн. До того ж, свої гроші можна отримувати щодня, після робочого дня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


коля

27 грудня 2023, 07:44

ищу работу 0508865075

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися