Великодня майстерня в Одесі: діти підтримують військових

Сувеніри стануть прикрасою Великоднього дерева миру

Одеський будинок дитячої та юнацької творчості здійснив благодійний марафон "До світлого дня – світлі вчинки". 6 квітня майстерня відкрила свої двері для заступників директорів з виховної роботи та педагогів-організаторів, які взяли участь у виготовленні великодніх прикрас та сувенірів.


Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.


Відкривши майстерню, педагоги організували майстер-класи, на яких учасники навчалися створювати незвичайні композиції з пасхальних яєць, виготовляти святкові сувеніри з фетру та синільного дроту. В результаті вдалої взаємодії між вчителями та учнями, створені композиції та сувеніри стануть чудовою прикрасою Великоднього дерева миру. Крім того, усі виготовлені з любов’ю сувеніри будуть передані на фронт для наших військовослужбовців.

picture

Завдяки цьому благодійному марафону, Одеський будинок дитячої та юнацької творчості показав, як маленькі дії можуть змінювати світ і бути великими вчинками для допомоги важливої справи.


Нагадаємо, що відзначення Великодня у цьому році буде здійснюватись згідно з обмеженнями які діють під час воєнного стану та рекомендацій правоохоронних органів. У всіх православних храмах міста та області Великодні Богослужіння відбудуться в сам день свята Світлого Христового Воскресіння.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися