Добірка фільмів до міжнародного дня цирку

За допомогою онлайн-кінотеатру ivi була створена добірка фільмів про цирк, дозволяє зануритися у світ веселощів і чарівництва

Кожен з нас хоч раз у своєму житті був на виставах в цирку. Погодьтеся, це дійсно дивовижний і чарівний світ. Тому за допомогою онлайн-кінотеатру ivi була створена добірка фільмів про цирк, що дозволяє зануритися у світ веселощів і чарівництва.

Шоколад

Шоколад – псевдонім відомого клоуна Падільї, який, незважаючи на те, що був рабом на Кубі, став популярним і затребуваним коміком, який виступає на паризькій арені. Історія Шоколаду почалася з того моменту, як він сподобався клоуну і акробатові з Британії. З того часу, незважаючи на сварки, вони разом веселили публіку. Це історія про те, як білий і злий клоун знущається над безневинним чорним. Трейлер до фільму доступний до перегляду.

Дзеркальна маска

Дочка циркових артистів у свої 15 років відчуває себе абсолютно нещасною. Вона вважає своє життя одноманітним і нудним. Це призводить до того, що дівчинка придумує у своїй уяві чарівний світ, малюючи його на стінах свого фургона. Вона заселяє свої королівства Світла і Темряви різними жителями, вигадуючи свої закони. Але незабаром уявний світ став пов'язуватися з реальністю дівчинки.

Бронко Біллі

Шоу Дикого Заходу. Власник Бронко Біллі МакКой розуміє, що справи в шоу не дуже хороші. Він вже півроку не може оплатити працю своїх співробітників, які працюють на голому ентузіазмі. Одного разу на заправці Біллі вирішує підвезти дівчину з багатої родини, яка залишилася без грошей через непутящого чоловіка. Щоб якось допомогти дівчині, Біллі пропонує їй роботу асистенткою. І незабаром все змінюється.

Слон

Історія далекобійника, який перевозив циркового слона. Слона він віз на приспання, так як тварина серйозно захворіли, а лікування коштує дуже дорого. Але перед тим як рушити в дорогу, в салон вантажівки підсаджується молода циркачка. Певні погляди на життя об'єднують героїв у допомозі тварині, тим самим це визначає їх долі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися