Куди піти в Одесі: найцікавіші події цих вихідних

Зібрали найцікавіші заходи, які відбудуться у Києві цими вихідними, 15 та 16 липня

Повномасштабна війна в Україні триває, проте, треба жити, любити й боротися - не дивлячись ні на що. Коментарі зібрали найцікавіші події, які відбудуться цими вихідними в Одесі. Обирайте на власний смак та не сидіть вдома, але слідкуйте за повітряними тривогами та дотримуйтесь правил безпеки. 

Куди піти в Одесі на вихідних 15 та 16 липня:


Моновистава "Розмова"

Одеський літературний музей запрошує на моновиставу "Розмова" за мотивами твору Лесі Українки. Творча майстерня “Театр у кошику” постав з потреби духовної, культурної, національної самоідентифікації на стикові модерністських та постмодерністських естетичних засад. Це свого роду унікальний театр, який займає елітарну нішу в культурному просторі України.

Творча майстерня проводить дослідження у сфері театрального знаку, символу, метафори, вибудовуючи власні, самобутні засоби сценічної виразності та експресії.

Коли: 15 липня, о 16:00

Де: Одеський літературний музей

Вартість: 40 грн

Подробиці за посиланням 


Музична комедія на дві дії "Приборкання норовливих"

На вас чекає іскрометний гумор, вражаючі декорації, яскраві стилізовані костюми. Під вінчальні дзвони та колоритні італійські мотиви розгортаються любовні пригоди героїв. Цю виставу неможливо пропустити: багатогранність акторського ансамблю подарує глядачам яскраві враження, радість життя та надихне на подолання всіх перепон заради кохання.

Коли: 15 липня, о 18:00

Де: Одеський обласний академічний драматичний театр, вул. Грецька, 48

Вартість: від 150 грн

Квитки за посиланням 


TWO ARE

Музиканти створили нову хвилю свого власного стилю в музиці та мають великий досвід на електронній сцені України. Прибуток від даного заходу організатори перерахують до медичного закладу міста Одеси на адресну допомогу пораненим військовим. Діє Face & Dress code. 

Коли: 15 липня, о 19:00

Де: Ibiza Beach Club, Центральна аллея, Аркадія 

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 


Postkard & 365° по Фаренгейту

Перший з початку повномаштабної війни повноцінний електричний виступ гурту 365° по Фаренгейту, вперше ви почуєте переписані рідною мовою старі пісні гурту та декілька абсолютно нових. Postkard – інді-денс і мінімалізм постпанка. Романтика буденності та суворість буття. Це лірика і експресія в одному флаконі. Postkard – це не листівка.

Коли: 15 липня, о 18:30

Де: More Music Club, вул. Пушкінська, 75 

Вартість: донат від 100 грн

Подробиці за посиланням 


Вистава "Здрастуйте, я ваша тітонька"

Багатьом ця вистава відома завдяки радянському фільму, однак оригінальна п’єса "Тітка Чарлея" дуже популярна у всьому світі сама по собі. Щобільше, вона має потужну історію екранізацій - існують навіть китайська та єгипетська версії. Отже, двоє студентів просять свого друга перевдягнутися та видати себе за тітку одного з них. З цього починається каскад комічних та гомерично смішних ситуацій. Режисер-постановник: В’ячеслав Жила. В головних ролях: Олексій Вертинський, Анатолій Гнатюк. 

Коли: 15 липня, о 18:00

Де: Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного, вул. Пантелеймонівська, 3

Вартість: від 250 грн

Квитки за посиланням 


Благодійний фестиваль у Міському саду

На вас чекають концерт, пінна вечірка, ярмарок рукоділля, майстер-класи, аніматори, ігри та конкурси, безпрограшна лотерея. Для дітей мильні бульбашки та розважальна програма. 

Коли: 15 липня, о 16:00

Де: Міський сад

Вартість: безкоштовно 

Подробиці за посиланням 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися