Новини партнерів

У спальному районі Одеси з'явиться житловий комплекс «Калейдоскоп» в італійському стилі

У спальному районі Одеси з'явиться житловий комплекс в італійському стилі

Компанія INGRAD Development Group оголосила про старт продажів квартир в новому житловому комплексі "Калейдоскоп", що не має аналогів в Одесі. Унікальний комплекс, який в даний момент будується на Таїрова, являє собою 7-поверховий двосекційний житловий будинок клубного типу.

Ще недавно прийнято було вважати, що краще житло для жителів великих міст неодмінно повинно розташовуватися в центрі. Але час йде, а тренди - змінюються. Сучасним людям хочеться більшого комфорту за ті ж гроші, тому в умовах бурхливо розростаються міст люди отримали можливість мати по-справжньому комфортне житло не тільки в центрі, але і в спальних районах. Ідеальним рішенням в цій ситуації стали клубні будинки. Одесити вже оцінили перевагу житлових комплексів з низькою щільністю забудови і все частіше при виборі житла віддають перевагу саме їм.

Комплекс "Калейдоскоп" розташований в одному з найбільш густонаселених районів Одеси, і тому в ньому об'єднані всі плюси майже заміського життя і комфорт міського середовища. Точно такі ж сучасні будинки "венеціанського стилю" будуються в сонячній Італії, тому серед одеських кам'яних джунглів ЖК "Калейдоскоп" стане яскравою плямою справжньою старої Європи.

У двосекційним 7-поверховому житловому будинку - 120 комфортабельних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони.

А найголовніше - всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями: вбудована кухня з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаної ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом. При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ за кв.м.

Проект розроблено відповідно до найвищих міжнародних будівельними стандартами, тому архітектура ЖК "Калейдоскоп" поєднує гармонійний зовнішній вигляд, зручність і функціональність, будучи справжнім оазисом спокою і гармонії серед суєти великого міста.

Особлива увага в комплексі приділено безпеці. Для майбутніх мешканців створено сучасне і затишне безпечне простір для сімейних прогулянок та ігор з дітьми, закрите від непроханих гостей.

Також потенційним покупцям припаде до душі авторська архітектура, продумані зони відпочинку з ландшафтним дизайном, підземний паркінг, просторі колясочні, консьєрж-сервіс, відеоспостереження і бездоганне транспортне сполучення з будь-якою частиною Одеси.

Компанія INGRAD Development Group використовує виключно екологічно безпечні матеріали і відповідне обладнання. Крім того, ще на етапі проектування будівель фахівці закладають ефективні рішення з енергозбереження, пасивному теплозбереження та обладнання економного освітлення.

Здача будинку в експлуатацію запланована на другий квартал 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися