Новини партнерів

Стань господарем своєї знижки: компанія INGRAD Development Group проводить акцію на честь старту продажів

Компанія INGRAD Development Group в честь старту продажів дарує всім своїм клієнтам можливість отримати знижку від 1% до 10% на квартири з ремонтом в житловому комплексі «Калейдоскоп».

Даний житловий комплекс будується в даний момент на ж / м Таїрова в Одесі, і будь-який клієнт, який прийде до відділу продажів за своєю новою квартирою, візьме участь в безпрограшному розіграші знижок на своє житло - від 1% до 10% від повної вартості! У скляній кулі, встановленому в відділі продажів, знаходяться запечатані конверти з різними сумами знижок - майбутнім власникам квартир залишається тільки простягнути руку і власноруч вибрати розмір своєї знижки. При цьому абсолютно не важливо, чи вносить клієнт 100% -у передоплату за квартиру або лише початковий внесок.

Більш того, вибирати свою знижку можна кілька разів - не тільки на квартиру, але ще і окремо на місце в паркінгу, а також на зручну і простору комору.

Відділ продажів ЖК "Калейдоскоп" розташований за адресою: проспект Маршала Жукова, 113 / вул.Будівельників.

Крім того, три п'ятниці поспіль - 13, 20 і 27 листопада - одеситів чекає акція "Яскраві п'ятниці". При 100% -й передоплаті за 1, 2-х або 3-х кімнатну квартиру, кожен клієнт отримує в подарунок додаткові метри до своєї житлоплощі - зручну і простору комору!

Нагадаємо, що в двосекційним 7-поверховому житловому комплексі "Калейдоскоп" клубного типу - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів. 43 паркомісця з зарядкою під електрокари, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони.

Крім того, всі квартири пропонуються покупцям з вбудованою кухнею з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаної ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом.
Так як компанія-забудовник INGRAD Development Group при зведенні житлового комплексу робить упор на тих людей, хто понад усе цінує комфорт, безпеку і тишу, так що можна бути на 100% впевненими у чудовій шумоізоляції. Тому тут мешканців не будуть відволікати звуки міста, шум за вікнами, гучні розмови сусідів за стінкою - лише єднання з собою, своїми захопленнями і своєю сім'єю.

При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ кв.м.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть