Новини партнерів

«Інфоксводоканал» встановлює водоміри з дистанційним передаванням даних

Компанія «Інфоксводоканал» продовжує розвивати онлайн сервіси та послуги дистанційного обслуговування

В умовах пандемії це особливо актуально, оскільки цифрові технології дозволяють берегти здоров'я споживачів і співробітників підприємства.

Після успішного тестування фахівці підприємства приступили до установки приладів обліку води з системою дистанційної передачі даних. Це сучасні пристрої, виготовлені за всіма міжнародними стандартами, які можуть працювати повністю автономно. На лічильник води з імпульсним виходом встановлюється спеціальний модуль передачі даних, який відправляє інформацію про обсяг водоспоживання на сервер водоканалу і дублює дані споживачеві. Крім цього, абонент і постачальник послуги в будь-який час, крім показань водоміра, можуть отримати інформацію про тиск води, коректності роботи водоміра, наявності стороннього втручання або аварійних пошкоджень. Сам модуль не вимагає підключення до ліній електроживлення, адже встановлена в нього батарея забезпечує не менше 5 років автономної роботи.

Співробітники "Інфоксводоканала" вже встановили понад 100 нових водомірів з функцією передачі даних, і продовжують цю роботу відповідно до вимог Закону України "Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання".

Особливою популярністю модулі передачі даних користуються у підприємців. Адже, крім точності вимірювання, тепер відпадає необхідність частих візитів контролерів для зняття показань і здачі в абонвідділ звітів про водоспоживання. Крім цього, споживачеві не потрібно буде спускатися в колодязь або підвал для того, щоб зафіксувати дані водоміра. Це затребуване і для приватного сектора.

У свою чергу, для водоканалу водоміри з модулями передачі даних дозволяють контролювати якість послуг, що надаються, проводити коректні нарахування і не турбувати споживачів.

Для замовлення установки модуля передачі даних і відповідного водоміра можна звертатися цілодобово в колл-центр "Інфоксводоканала" за телефонами 705-55-05, 068-905-55-05, 093-17-00-155

Джерело: Инфоксводоканал
Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися