Новини партнерів

«Інфоксводоканал» оновив ділянку водопроводу в Одесі

«Інфоксводоканал» продовжує оновлення застарілих мереж і обладнання

Днями фахівці компанії замінили ділянку внутрішньоквартального водогону діаметром 200 мм на проспекті Небесної Сотні. Тут сталеві труби вичерпали свій ліміт. Тому, щоб не займатися ремонтами, їх вирішили повністю оновити.

Співробітники технічної служби проклали близько 450 метрів нової поліетиленової труби діаметром 225 мм, термін служби якої складе не менше 50 років. Крім цього, облаштовані нові колодязі, встановлена запірна арматура з новими пожежними гідрантами, а прилеглі будинки були переключені на нові мережі. Таким чином споживачі цього району зможуть отримувати якісні та безперебійні послуги водопостачання.

Слід зазначити, що заміна мереж спочатку була в пріоритетах компанії на 2020 рік. Фахівці водоканалу вже завершили заміну ділянки водоводу, який постачає Затоку, Кароліно-Бугаз і населені пункти Овідіопольського району. У найближчій перспективі - оновлення водопроводу на вулиці Генерала Петрова.

Директор "Інфоксводоканала" Ігор Лисенко зазначив: "Наше підприємство приділяє особливу увагу комплексної заміни магістральних мереж. При перекладанні труб ми використовуємо сучасні і довговічні матеріали, що дозволяє кардинально вирішувати проблему аварійних ситуацій і надавати одеситам послуги якісно і безперебійно ".

Джерело: Инфоксводоканал
Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися