Новини партнерів

ЖК Калейдоскоп дарує подорож в подарунок: купи і лети

Напередодні Нового року компанія INGRAD Development Group приготувала чудовий сюрприз для всіх своїх клієнтів - покупців квартир в споруджуваному житловому комплексі «Калейдоскоп» на Таїрова.

Напередодні Нового року компанія INGRAD Development Group приготувала чудовий сюрприз для всіх своїх клієнтів - покупців квартир в споруджуваному житловому комплексі "Калейдоскоп" на Таїрова.

З 28 листопада по 31 грудня 2020 року будь-який клієнт, який прийде до відділу продажів за своєю майбутньою квартирою, отримає в подарунок незабутню подорож на двох!

Ви зможете відточити свою майстерність на кращих гірськолижних курортах Болгарії, провести романтичний уїк-енд у Львові, або посеред зими знову опинитися в спекотне літо, купаючись в теплих хвилях в Єгипті або Об'єднаних Арабських Еміратах.

Не варто чекати новорічних канікул, щоб відправитися в подорож - "Калейдоскоп" дарує подорож вже зараз! Купуй і лети!

Крім того, нагадаємо, що до кінця цього року в житловому комплексі "Калейдоскоп" також діє ще одна популярна акція - "Обери свою знижку!".

У скляній кулі, встановленому в відділі продажів, знаходяться запечатані конверти з різними сумами знижок - майбутнім власникам квартир залишається тільки простягнути руку і власноруч вибрати розмір своєї знижки. При цьому абсолютно не важливо, чи вносить клієнт 100% -у передоплату за квартиру або лише початковий внесок.

Більш того, вибирати свою знижку можна кілька разів - не тільки на квартиру, але ще і окремо на місце в паркінгу, а також на зручну і простору комору.

Важливо: зверніть увагу, що різні акції і знижки не підсумовуються!

Відділ продажів ЖК "Калейдоскоп" розташований за адресою: проспект Маршала Жукова, 113 / вул.Будівельників.

У двосекційним 7-поверховому житловому комплексі "Калейдоскоп" клубного типу - 120 комфортних квартир площею від 35 до 129 квадратних метрів, 43 паркомісця з зарядкою під електричні автомобілі, а на даху - 1300 квадратних метрів зеленої лаунж-зони, де можна буде зіграти, влаштовувати пікніки і займатися спортом.

Крім того, всі квартири пропонуються покупцям з уже готовим ремонтом і меблями: вбудована кухня з варильною поверхнею, витяжкою, духовою шафою, з кондиціонерами в кожній кімнаті, з металопластиковими енергозберігаючими вікнами, броньованими дверима, повністю обладнаної ванною кімнатою і двоконтурним газовим котлом. При цьому вартість квадратного метра з ремонтом становить всього 850 $ за кв.метрів!

Об'єкт буде зданий в експлуатацію в другому кварталі 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися