Новини партнерів

«Інфоксводоканал» проклав новий водопровід на спуску Степана Олійника

В рамках масштабної заміни застарілих мереж і обладнання, фахівці компанії завершили оновлення водопроводу на спуску Степана Олійника.

Сталеві труби вичерпали свій термін експлуатації і замість них проклали нові і довговічні. Так як комунікації проходили під трамвайними коліями та автомобільною дорогою, роботи проводилися без розкопок з використанням сучасного методу горизонтально направленого буріння. Завдяки цьому не довелося перекривати рух автотранспорту, а також на довгий термін відключати водопостачання.

Співробітники технічної служби проклали сучасну поліетиленову трубу, термін служби якої складе не менше 50 років. Крім цього, було облаштовано 7 нових колодязів з запірною арматурою, що дозволить в разі необхідності проводити локальні відключення.

Фахівці водоканалу також замінили вводи на прилеглі будинки та провели їхню підключення до нової магістралі. Разом з цим було встановлено 4 нових пожежних гідранта замість одного старого.

Таким чином споживачі зазначеного району зможуть отримувати якісні та безперебійні послуги водопостачання.

У свою чергу, директор філії "Інфоксводоканал" Ігор Лисенко підкреслив, що компанія провела модернізацію всіх міських насосних станцій. Тепер там використовується безпечний гіпохлорит натрію і встановлені європейські насоси. У той же час, оновлення мереж залишається одним з пріоритетних напрямків підприємства і в наступному році, адже від цього залежить безперебійне і якісне водопостачання одеситів.


Джерело: Инфоксводоканал
Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися