В одному з портів Одещини арештували російське майно

Оцінена вартість продукції складає понад 4 млн гривень

Державне бюро розслідувань (ДБР) продовжує роботу щодо виявлення та вилучення майна, яке належало країні-агресору. Згідно з матеріалами ДБР, на цей раз суд наклав арешт та передав в управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) понад пів тисячі тонн сталевої продукції, яка належала Росії.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Працівники ДБР виявили та вилучили на території одного з морських портів в Одеській області понад 500 тонн заготовин з легованої сталі. Зазначається, що ця продукція перевозилася з РФ транзитом через Україну після початку повномасштабного вторгнення у березні 2022 року. Вартість знайденого майна складає понад 4 млн грн.

Активна робота ДБР продовжується – майно окупанта буде служити для його знищення, — йдеться в повідомленні.


Також, “Коментарі” писали, що Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) провело огляд залізної руди, що належить російському олігарху Алішеру Усманову та зберігається в порту "Південний". За результатами огляду майна, яке знаходиться на різних складах та майданчиках, було зібрано необхідну інформацію для подальшої оцінки активів для продажу.


Настав час конфіскувати російські активи, щоб відбудувати Україну. Про це заявив прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький під час виступу в університеті Рупрехта-Карла у німецькому місті Гайдельберг, передають "Коментарі".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися