УДП розширює логістичні послуги: чергове судно з агропродукцією в порту Констанца

УДП завантажує балкер Mohac обсягом 14 тис. тонн в Констанці

Українське Дунайське пароплавство (УДП) продовжує надавати комплексну логістичну послугу для експорту агропродукції через порт Констанца. За останній рік, ця послуга стала надзвичайно популярною серед аграріїв.


Про це повідомляє Генеральний директор УДП Дмитро Москаленко.

Популярність логістичної послуги УДП продовжує зростати протягом цього року, особливо завдяки рекордним обсягам вантажів, що обробляються у порту Кілія. Клієнти високо оцінюють можливість завантажувати великі морські судна, які раніше не обслуговувалися у дунайських морських портах, використовуючи послуги УДП.
picture

Наразі у порту Констанца УДП завантажує балкер Mohac з загальним обсягом 14 тис. тонн. Проте вже незабаром компанія зможе надати послугу перевезення на судна, розраховані на перевезення понад 40 тис. тонн, що ще більше розширить її можливості.

Головні переваги, які надають УДП своїм клієнтам порівняно з іншими варіантами:


  • можливість завантажувати великі морські судна, які не обслуговуються у дунайських морських портах;

  • гарантовані терміни доставлення, відсутність ризиків великих демереджів, які (на жаль) зберігаються у наших чорноморських морських портах;

  • комплексний та якісний сервіс;

  • можливість фіксації тарифу.

picture

Наразі власники вантажів мають у можливість забронювати обсяги та зафіксувати тарифи на високий сезон, який незабаром розпочнеться. 


Нагадаємо, що за останній час Українське Дунайське пароплавство 
(УДП) перебуває в неперервному контакті з міжнародними інвесторами, проводяться консультації та обмін інформацією. Представники запрошуються на важливі міжнародні зустрічі, присвячені темі інвестування в відновлення України та післявоєнну розбудову країни.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися