Ціни на бензин зміняться: чого очікувати одеситам

Ціни на бензин в Україні почнуть знижуватись

Очікується падіння цін на бензин та дизпаливо вже протягом найближчого тижня. Про це повідомив директор консалтингової групи "А95", Сергій Куюн, під час брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ.

Минулого тижня окремі мережі почали знижувати ціни на пальне, вчора був також досить масовий етап зниження, тобто на 1 гривню великі мережі національні теж знизили ціни. Я думаю, що цей процес триватиме, думаю, що найближчі 10-днів, тиждень ми побачимо зменшення ціни, думаю, що на пару гривень ціни можуть ще впасти, – наголосив Сергій Куюн. 

Ключовим фактором впливу на ціни на пальне є значущий спад цін на нафту та нафтопродукти на світовому ринку. За словами Сергія Куюна, якщо у вересні ціна на нафту досягала 95 доларів за барель, то зараз вона становить 80-82 долари за барель, що призводить до зниження оптових цін і впливає на роздрібні ціни в Україні.

Скільки коштує пальне Одеській області

Вартість бензину А-92 в Одеській області за останні кілька днів впала на 75 копійок за літр. Крім того, незначне падіння в ціні є й в А-95+. Згідно із даними сайту Auto.ria, найдорожче станом на 22 листопада пальне на SOCAR, тим часом зекономити можна заправляючись на БРСМ-Нафта. Тим часом вартість газу зросла на гривню.

Середня ціна на пальне в Одеській області:

  • A-95+ – 57.95 грн/л;  

  • A-95 – 55.27 грн/л;  

  • A-92 – 52.70 грн/л;  

  • ДП – 55.20 грн/л;  

  • Газ – 35.40 грн/л.

Нагадаємо, інспектори патрульної поліції затримали чоловіка, який крав пальне з автівок. Заявник повідомив, що бачив, як водій авто BMW зливає бензин з чужих автівок, також він описав автівку та вказав напрямок руху зловмисника. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися