Ціни на АЗС Одещини: де найдешевше пальне

Актуальні ціни на пальне в Одеській області

Упродовж останньої доби на ринку пального спостерігається певна стабілізація цін. Ціни на бензин, дизель та автомобільний газ за останні 5 днів не зросли

“Коментарі” посилаючись на сайт auto.ria дізнались актуальні ціни на пальне в Одеській області станом на 5 грудня. 

Динаміка цін на бензин, дизель та газ

Вартість А-95+ порівнюючи з 28 листопада знизилась на 20 копійок за літр. Помітних змін у  цінах на А-95 та ДП за останні п’ять днів не спостерігається. Як свідчать дані, ціни на ці види пального знизились на 0,15 грн/л відповідно. 

picture

Ріст ціни на газ також зупинився. Ціна на цей вид пального стабілізувалась на позначці 36,8 грн/л. Якщо порівняти ситуація що була на ринку пального 28 листопада та сьогоднішні показники, то ціна зросла всього на 7 копійок за літр. 

picture

Середня вартість пального в Одеській області

  • A-95+ – 57.45 грн/л.

  • A-95 – 54.65 грн/л.

  • A-92 – 51.70 грн/л.

  • ДП – 54.46 грн/л.

  • Газ – 36.80 грн/л

Ціни на АЗС Одещини

Найбільше водії заплатять за бензин А-95+ на АЗС ОККО, WOG та SOCAR, там даний вид пального коштує 59,99 грн/л, що на 2,54 грн/л дорожче на середню вартість по області. Тим часом найдешевше А-95+ коштує на АЗС Укрнафта – 53,90 грн/л.

Що стосується А-95, то його можна придбати як за 57,99 грн/л, найдорожче знову ж таки на ОККО, WOG та SOCAR. Тим часом на АЗС Укрнафта та БРСМ-Нафта ціна менша на 6 гривень й становить 51,99 грн/л. 

Дизельне пальне найдорожче продають на АЗС SOCAR – 57,99 грн/л, а найдешевше на АЗС БРСМ-Нафта  – 51,99. 

Тим часом власники авто на газу зможуть зекономити заправляючись на АЗС БРСМ-Нафта, а ось більше заплатити доведеться на АЗС Авиас, там газ коштує 39,95.

picture

Потрібно зауважити, що динаміка цін на пальне може піддаватися змінам в залежності від різних факторів, тому водіям рекомендується слідкувати за оновленнями на ринку пального.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися