Фінансова допомога для малого та середнього бізнесу в Одесі: хто зможе отримати

Заявки на отримання фіндопомоги підприємці Одеси можуть подавати до 1 вересня

В Одесі, серед суб’єктів малого та середнього бізнесу, триває конкурс на отримання фінансової підтримки з бюджету Одеської міської територіальної громади. Цей конкурс надає можливість суб’єктам підприємництва отримати фінансову допомогу для розвитку та реалізації своїх бізнес-планів, інвестиційних та інноваційних проєктів.

Про це повідомляє пресслужба Одеської міської ради.

Право на отримання фінансової підтримки мають суб’єкти малого і середнього підприємництва, а також новостворені суб’єкти малого підприємництва, які відповідають наступним критеріям:

  • зареєстровані як суб’єкти господарювання та здійснюють діяльність на території міста Одеси;

  • не перебувають на стадії ліквідації, не мають прострочену більш як шість місяців заборгованість перед державним (місцевим) бюджетом, Пенсійним фондом України, фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування та не мають простроченої заборгованості з виплати заробітної плати;

  • дотримуються законодавства України про працю в частині розміру заробітної плати;

  • не здійснюють виробництво та/або реалізацію зброї, алкогольних напоїв і тютюнових виробів, обмін валюти, надання в оренду нерухомого майна та іншу діяльність, яка заборонена чинним законодавством України; 

  • не отримували державну допомогу на загальну суму більше ніж 200 тисяч євро (в національній валюті за офіційним валютним курсом, встановленим Національним банком України, який діяв на дату отримання державної допомоги) в сукупності за будь-який трирічний період;

  • забезпечують співфінансування бізнес-плану, інвестиційного, інноваційного проєкту за рахунок власних коштів у розмірі не менше 50%.

У конкурсі на отримання фінансової підтримки з бюджету Одеської міської територіальної громади для суб’єктів малого і середнього підприємництва, приймання заявок розпочинається з 15 травня 2023 року. Останній строк подачі — 1 вересня 2023 року.


Документи приймаються щодня з 09:00 до 17:00, за винятком суботи та неділі, а також обідньої перерви з 12:00 до 12:45. У п'ятницю прийом триває до 15:45. Місце прийому документів: Департамент економічного розвитку Одеської міської ради, розташований за адресою м. Одеса, вул. Пушкінська, 6, кабінет 10. За більш детальною інформацією звертатись за телефонами: 705-46-24, 705-46-23, 066 912 19 75 або на електронну пошту – [email protected].



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися