Тетяна Монтян: «Церковно-приходська школа стала черговим обдурюванням від Сергія Ківалова»

Тетяна Монтян: «Церковно-приходська школа стала черговим обдурюванням від Сергія Ківалова»

У своїй черговій серії під назвою "Безмежне Ківалова царство" правозахисник Тетяна Монтян стверджує, що "освітній" проект колишнього народного депутата України, почесного громадянина Одеси та Одеської області, Сергія Ківалова - під назвою церковно-парафіяльна школа - справжнє ошуканство. В результаті оборудкою із землею і бюджетними грошима Сергій Ківалов зумів побудувати в дорогому ділянці Одеси приватну школу, нічого спільного не має з соціальним благодійним проектом.

"Під соціальний проект будівництва безкоштовної церковно-парафіяльної школи в 2013 році було виділено 1,4 га землі в курортній зоні Одеси, також чималі кошти з бюджету міста пішли на будівництво школи. Ділянка землі була передана Благодійному фонду "Студентська церква" в пільгову оренду на 49 років, але потім дуже швидко фонд передав цю ділянку приватному ВНЗ - Одеському міжнародному гуманітарному університету, а потім з'ясувалося, що школу же треба утримувати. Так безкоштовний проект перетворився на елітну школу, місяць освіти в якій буде коштувати 11700 грн ", - підкреслила Тетяна Монтян.

Правозахисник зазначила, що величезний будинок площею 22 тис. Кв. м розраховано тільки на 200 дітей. Що це за діти? Здогадатися не складно, адже поруч з територією школи за останні роки зросли висотки з елітним житлом. Та й місті дуже велика проблема зі школами. Дітей багато, шкіл не вистачає. Тому багато батьків будуть змушені стиснути свій бюджет і влаштувати дитину в дорогу міжнародну школу. "Адже в колишньої церковно-парафіяльної, а нині - приватної міжнародної школі обіцяють водити дітей в басейн, займатися в численних гуртках, навіть навчити всіх гри в шахи. Також тут передбачені різні факультативи і додаткові заняття-футбол, боротьба, акробатика, танці, музика, драмгурток, ліплення і малювання, конструювання. За все це треба комусь е платити ", - зазначила Тетяна Монтян.

Також Тетяна Монтян звернула увагу одеситів на величезну ділянку покинутій землі, який знаходиться в одному кварталі зі школою і вже обнесений "шкільним" парканом. "Хто сказав, що в Україні нічого вже дерибанити? Ось тут десятки гектарів занедбаної землі в найдорожчому районі Одеси. Тут можна освоювати і освоювати бюджети ", - підкреслила Тетяна Монтян.

Також правозахисник натякнула, що в місті подейкують, що жадібність Сергія Ківалова зіграла з ним злий жарт. "У мерії не зрозуміли" справжню благодійність "освітнього соціального проекту, і тепер всім" соціальним проектам "Ківалова - світло червоний. Ну, не можна ж так нахабно брехати і красти ", - резюмувала Тетяна Монтян.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися