Голову Одеської РВА Юрія Крука можуть звільнити: що відомо

Відповідну пропозицію внесла Одеська ОВА

В Одеській області продовжується звільнення голів адміністрацій. На цей раз голова Одеської ОВА Олег Кіпер вніс пропозицію, щодо звільнення з посади голови Одеської РВА Юрія Крука.

Відповідний документ з'явився в соцмережах. 

picture
Що відомо про Юрія Крука

Юрій Крук народився 5 жовтня 1978 року в Одесі. У 2001 році вступив до Одеської національної юридичної академії та захистив диплом юриста. У 2001 році закінчив магістратуру Одеської державної морської академії та отримав диплом магістра судноводіння. В період навчання працював матросом II та І класу на суднах закордонного плавання.

З вересня 1999 року до березня 2001 року – заступник директора крюїнгового агентства ПП "А1 Маяк Чорного моря". З квітня 2001 року до квітня 2002 року – комерційний директор експедиторської компанії ТОВ "Інтер-контейнер". З липня 2003 року до грудня 2007 року – голова ради ТОВ "Українська національна стивідорна компанія".

Вересень 2010 року — жовтень 2011 року – помічник Міністра транспорту та зв'язку України. Грудень 2007 року — вересень 2010 року – начальник ДП "Морський торговельний порт "Южний". 2004-2006 роки – голова наглядової ради ЗАТ "Ізмаїльський суднобудівний-судноремонтний завод" (ІССРЗ).

З 2015 року депутат Одеської міської ради 7 скликання від Політичної партії “Довіряй ділам”. Член постійної депутатської комісії з питань транспорту, дорожнього господарства, зв’язку та морегосподарського комплексу.

З 15 листопада 2016 року — заступник міського голови Чорноморська.

З 2018 року віцепрезидент всеукраїнської громадської організації “Український союз промисловців і підприємців”. А з березня 2021 року — голова Одеської районної державної адміністрації Одеської області.

Нагадаємо, що згідно з Указом Президента України Володимира Зеленського новим головою Одеської ОВА призначено Олега Кіпера. До цього виконувачем обов’язків був Борис Волошенков.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися