Одесит звинуватив Сергія Ківалова в жадібності і брехня

Одесит звинуватив Сергія Ківалова в жадібності і брехня

Великий пост, присвячений людським порокам, розмістив на своїй сторінці в Фейсбук відомий одеський громадський діяч, журналіст і меценат Святослав Огренчук, пише Ivasi.

Святослава в Одесі знають добре і давно, він, будучи інвалідом з дитинства відстоює права людей з обмеженими можливостями на гідне життя.

Святослав Огренчук в своїй публікації звернув увагу одеситів на можливі махінації колишнього народного депутата, Почесного громадянина Одеси та Одеської області Сергія Ківалова з землею, під виглядом благої діяльності.

"Задумав якось близько восьми років тому народний депутат Сергій Васильович Ківалов соціальний проект" Загальноосвітня церковно-парафіяльна школа ". І пішов він з цим соціальним проектом до міської влади і переконав її в своїх виключно безкорисливих благих намірах.
І повірила Ківалову міська влада, і виділила йому в 2013 році землю: так не просту, а цілих 1,3 гектара землі на міжрейсова базі моряків, так на суперпільгових умовах.
І так би мовити закипіла робота. І все було б добре, але ось виявилося, що землю міська влада передала на суперпільгових умовах, та ще на 49 років Благодійному фонду "Студентська церква", яким де-факто керує Ківалов.
Але ось в чому виявився підступ: Сергій Васильович на доброту і довіру до нього міської влади вирішив відповісти сатанинської підлістю, лукавством і зрадою.
А лукавство його і підлість полягають у тому, що Благодійний фонд "Студентська церква", ні на секунду не бентежачись, передав цю дорогоцінну землю у власність МГУ, яким володіє "меценат" Сергій Ківалов.
І що ж тепер мають в результаті одесити, які чекали від цього соціального проекту загальноосвітню церковно-приходську школу, в якій навчання дітей повинно здійснюватися безкоштовно, так як в православному світі все церковно-приходські школи завжди були безкоштовними.
Одесити отримали приватну дорогу Міжнародну академічну школу Одеси. Вартість навчання в цій школі становить 11 тисяч 700 гривень на місяць ", - підкреслив громадський працівник.

Святослав Огрнчук обурений лицемірством Ківалова, який за бюджетні гроші побудував за фактом приватну школу для дітей дуже забезпечених батьків.

"Ну що тут можна ще сказати: школа-казка, школа-мрія, одним словом - школа майбутнього! Ось тільки це майбутнє буде доступно тільки дуже багатим і обраним. А від соціального проекту "Церковно-приходська школа" там залишаться тільки заняття Закону Божого, і то факультативно. Адже "одеський меценат" Сергій Васильович зазиває в свою чудову школу майбутнього вчитися і мусульман, і іудеїв, і індусів, і представників інших релігій, так як в його незвичайною школі православ'я нікого не буде напружувати і християнські дисципліни будуть проходити факультативно у вільний від основних занять час за добровільним бажанням дітей і їх батьків ", - підкреслив Святослав Огренчук.

"Вартість навчання однієї дитини в рік становить 117 тисяч гривень. Як говориться - знай наших, благодійність по-ківаловської !!!
Ну що я можу на це сказати ?! Сергій Васильович, я вчився в Почаївської духовної семінарії, як і всі інші семінаристи, абсолютно безкоштовно. У Київській духовній академії на стаціонарі навчання безкоштовне, а на заочному секторі воно коштує 2 тисячі гривень на рік. Я вчився заочно і платив, як і всі, цю символічну суму.
Ви зрозумійте Сергій Васильович, церковно-парафіяльна школа повинна захоплювати людей благочестям моралі, а не розкішшю закладу! І ще, Сергій Васильович, згадайте слова Христа Спасителя: не можна служити Богові й мамоні! " - резюмував Святослав Огренчук.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися