Активіст: «Сергій Ківалов Бога не боїться і людей не соромиться!»

Активіст: «Сергій Ківалов Бога не боїться і людей не соромиться!»

Громадський діяч і незалежний журналіст Святослав Огренчук розповів, що ж, на його думку, сталася 1 вересня під стінами Міжнародної академічної школи Одеси.

"Мета нашої мирної акції - нагадати Сергію Васильовичу слова Христа Спасителя:" не можна служити Богові й мамоні! ". Я з православними одеситами хотів докричатися за допомогою мегафона до Ківалова і сказати йому, що діти повинні вчитися в церковно-приходській школі безкоштовно, і що великий гріх брати з православних людей 11 700 гривень в місяць за навчання їхніх дітей у своїй школі.
Ми кричали Сергію Васильовичу, що грішно обманювати Владику Агафангела, який благословляв його в 2012 році на будівництво церковно-парафіяльної школи, в якій навчання повинно бути безкоштовним, а не на будівництво елітної дорогої приватної школи, де річне навчання дитини коштує 117 000 гривен. Більш детально, як Сергій Ківалов безбожно обдурив Владику Агафангела, міську владу і православних одеситів Ви можете прочитати, перейшовши за цим посилання в моїй статті "Нечиста сила або дьяволиада Ківалова".


"Але Сергій Васильович ні Бога не боїться, ні людей не соромиться, і правдиві слова, як виявилося, очі йому колють", - написав громадський працівник на своїй сторінці в Фейсбук.

За словами Святослава Огренчук, на жаль, замість діалогу одеситів з колишнім народним депутатом, вийшла бійка. Городян, як вважає Огренчук, просто виштовхнули подалі від території приватного навчального закладу.

"Він (Ківалов - ред.) Нацькував на мирних православних одеситів своїх наближених (декана факультету адвокатури Євгенія Хижняка, ексдепутата міськради, який в цей раз буде балотуватися від Морської партії Олега Киктенко) і охоронців-вибивав. Ці агресивні громили накинулися на мене, як шакали, зламали мегафон, дуже жорстко мене штовхали, це при тому, що я тотально сліпа людина, а також цинічно ображали нецензурними словами. Вони погрожували мені, кажучи: "Якщо ти не замовкнеш, то ми проломили тобі голову!". Коли я їм говорив, що Ківалов надходить безбожно по відношенню до православних одеситам, вони мені заперечували, кажучи, що Ківалов великий праведник, а вони теж православні люди і вважають, що це справедлива ціна за оплату в такій школі.
При цьому, коли я вирішив перевірити вибивав Ківалова наскільки вони православні, з'ясувалося, що жоден з них, включаючи і декана факультету адвокатури Євгенія Хижняка, не зміг прочитати на пам'ять разом зі мною Символ віри, який, як говорив Серафим Саровський, повинен знати кожен п'ятирічна дитина з віруючої сім'ї.
Ось таке ось православ'я по-ківаловської! Самим агресивних і неадекватних представником Ківалова був Олег Кіктенко. Мабуть Киктенко дуже сильно намагається догодити Ківалову, щоб в цей раз пройти в міськраду в Київському районі від Морської партії. Киктенко безчесний людина і не стримував себе у виразах, ображаючи мене ",
- зазначив Огренчук.

Громадський працівник пообіцяв і далі стежити за діяльністю колишнього народного депутата Сергія Ківалова.

"Я і православні одесити будемо і далі Вас викривати в Вашому безбожному вчинок, поки Ви не покаєтеся і не надасте православним дітям можливість вчитися у Вашій школі безкоштовно, як Ви і обіцяли Владиці Агафангелу, міської влади та одеситам!" - резюмував незалежний журналіст Святослав Огренчук.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися