Філімонов володіє житлом в новобудові на Трасі здоров'я, хоча заявляє про неприпустимість забудови схилів

Філімонов володіє житлом в новобудові на Трасі здоров'я, хоча заявляє про неприпустимість забудови схилів

Кандидат в мери Одеси від партії "Слуга народу" Олег Філімонов володіє нерухомістю в скандально відомому житловому комплексі "Морська симфонія", побудованому на Трасі здоров'я в порушення закону, який забороняє розміщення капітальних об'єктів у прибережній захисній смузі.

Інформацію про майно політика і артиста "Думська" почерпнула з Державного реєстру прав власності на нерухоме майно.

Нагадаємо, своїми пріоритетними завданнями кандидат називає забезпечення вільного та безпечного доступу одеситів до моря, а також захист парків, схилів і історичного центру від забудови.

ЖК "Морська симфонія" був побудований в прибережній зоні Фонтана, на Трасі здоров'я, яку висотка буквально "розрізала" навпіл. У минулому році забудовник надумав прокласти дорогу до комплексу через парк "Юність", чому стали проти жителі мікрорайону.

За нашими даними, Філімонов інвестував в комплекс "Морська симфонія" багато років тому, ще на старті будівництва. Після цього хмарочос на узбережжі довгий час стояв недобудованим, та й зараз його важко назвати повноцінним ЖК. Зводила висотку компанія "Терракс ЛТД". Згідно держреєстру, зараз вона належить Єлизаветі, Олександрі і Михайлу Стукальського - дітям загиблого а втокатастрофе в 2014 році Станіслава Стукальського, відомого одеського бізнесмена, зятя Григорія Суркіса та кримінального "авторитета" на прізвисько Стас.

Офіційно Филимонову там належить машиномісце площею 15,7 кв. м і нежитлове приміщення 810 загальною площею 107,9 кв. м. Право власності було офіційно зареєстровано влітку минулого року. Неофіційно, за інформацією наших джерел в мерії, у власності "слуги" знаходиться ще кілька квартир у висотці.

"Все забудували, всюди будинки, будинки, будинки. Ну, невже, без цього не можна ?! Так побудуйте ці ж самі будинки, але не на морський смузі. Я об'їздив багато країн, і в усьому світі такого ніде немає. Морська зона - будь ласка, гуляй ", - обурювався Філімонов в інтерв'ю" Інтерфаксу ".

На Зе-кандидата також зареєстровані інші домоволодіння, квартири, нежитлові приміщення, земля і дача.

Одне з таких приміщень - площею 184,9 кв. м - знаходиться на Болгарської, 52. Ще одне велике приміщення площею 2559,3 кв. м на Дальницької, 50/17 (половину) кандидат в мери Одеси придбав в листопаді 2013 року.

Також кандидат є власником якогось домоволодіння площею 306,1 кв. м на вулиці Нікітіна, 8 і житлового будинку з хозпостройками на Марата, 5. Останній був заарештований за рішенням Малиновського райсуду Одеси в інтересах Мануну Огли, яка вважає цей об'єкт своїм.

Крім того, на Філімонова зареєстрована дача в Чорноморську.

Проживає артист в будинку на Дачній, 1, в районі 13-й станції Великого Фонтану. Саме там він недавно приймав в гостях київську журналістку Соню Кошкіну, якій дав програмне інтерв'ю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися