Труханов виступив на фінальному засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад: ключові моменти

Засідання Конгресу місцевих та регіональних влад відбулось під головуванням Зеленського

Мер Одеси, Геннадій Труханов, прийняв участь у фінальному засіданні Конгресу місцевих і регіональних влад при Президентові України, яке відбулося під головуванням Президента Володимира Зеленського. Про це повідомляє Одеська міська рада. 

У своєму виступі мер Одеси наголосив на важливих подіях року, зокрема на відкритті переговорів про вступ України до ЄС. Також він відзначив, що Конгрес за минулий рік продемонстрував, що об'єднання та співпраця є ключовими для вирішення проблем у країні.

Під час засідання обговорювалися питання виконання рішень, ухвалених Конгресом у 2023 році, актуальні питання регіонів, програма прикордонного співробітництва Interreg Next на період 2021-2027 років, а також стан реалізації та перспективи державних програм підтримки регіонів, які найбільше постраждали від російської агресії.


По-перше, сьогоднішнє фінальне засідання 2023 року проходить після важливої події — рішення щодо відкриття переговорів про вступ України до ЄС. По-друге, за цей рік Конгрес місцевих і регіональних влад показав, що обʼєднання та співпраця — найкращий шлях для вирішення проблемних питань у нашій країні та, безумовно, наближення нашої Перемоги, – зазначив у своєму виступі Одеський міський голова.

Нагадаємо, під час своєї робочої поїздки на Одеську область, Президент України Володимир Зеленський відвідав обласний центр соціально-психологічної допомоги. Цей центр став домівкою для внутрішньо переміщених громадян із різних регіонів України, а також тих, кого евакуювали із сектора Газа. Під час візиту, глава держави вивчив умови проживання жителів центру. Президент поцікавився розв’язанням поточних проблем мешканців центру. Зокрема, йшлося про працевлаштування, побутові питання, оформлення соціальної допомоги та здобуття освіти.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися