«Люди хочуть бачити нові обличчя»: Георгій Мошковський йде в депутати міськради Одеси

«Люди хочуть бачити нові обличчя»: Георгій Мошковський йде в депутати міськради Одеси

"Люди хочуть бачити нові обличчя" - про це заявив Володимир Зеленський, ставши новим президентом України. З цим твердженням сперечатися складно: українці втомилися від одних і тих же політиків, які забувають про свої обіцянки відразу ж після виборів. Варто зізнатися, що запит на "нові обличчя" все ще актуальний і в Одесі є люди, які готові заповнити склався вакуум.

Зокрема, варто звернути увагу на кандидата в депутати Одеської міськради від Малиновського району Георгія Мошковського. Кандидат починав як простий маляр, після чого серйозно зайнявся професійним спортом, граючи за іменитий регбійний клуб "Кредо-63" і представляв Україну на молодіжному рівні.

Втім, багато одеситів знають його по громадській діяльності. Георгій очолював організацію "Нарко Стоп", яка боролася проти продажу наркотиків в Одесі і передмісті. Крім того, він став заступником голови Одеського підрозділу "Міжнародна антикорупційна асамблея", виступаючи проти впливових політиків і бізнесменів, які звикли вести свої справи, переступаючи закон.

Не забув Георгій і про спорт: його організація "Зграя" займається спортивно-культурним вихованням молоді. Цю діяльність він також поєднав з громадської, за фактом створивши повноцінний соціальний проект. Так, організація допомагає займатися спортом і тим хлопцям, які на сьогоднішній день не мають можливості оплатити тренування. Головне завдання організації - допомогти рости здоровою молоді.

Крім того, молодої людини не можна назвати політиком без досвіду. Протягом останніх років він брав участь у виборчих кампаніях, будучи довіреною особою кандидатів і уповноваженим політичних партій.

Ім'я Георгія Мошковського не фігурувало в будь-яких скандалах, якщо не брати до уваги корупційних і то - в ролі обвинувача. Рекламу на бордах з його особою ви також не побачите: Георгій не витрачає сотні тисяч на самопіар. До того ж, ні бізнесу, ні заступництва олігархів у нього немає.

Висловлення гучне, проте все це в прямому сенсі слова підтвердив детектор брехні. Справа в тому, що Георгій добровільно зголосився взяти участь у відомій передачі "Прозора кімната", де гостя підключають до детектора брехні і ставлять незручні питання. Кандидат пройшов тест на 5.

Після детектора стало очевидно, що талановитий організатор і вмілий керівник йде в депутати, щоб працювати і приносити результат. Молода людина прекрасно знайомий з проблематикою Малиновського району, тим більше що сам проживає там протягом багатьох років, і готовий представляти на міському рівні свого виборця.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися