Актуально

В Одесі підрахунок голосів проходить з масштабними порушеннями

В Одесі підрахунок голосів проходить з масштабними порушеннями

Минув тиждень після виборів. До сих пір в Одесі невідомі результати голосування. За минулі дні комісії, вважали і перераховували по кілька разів бюлетені.

Були зафіксовані тисячі порушень законодавства, складено 170 протоколів про адмінпорушення. Сайти і телеграм-канали рясніють відео-фактами порушень. Ось тільки одне з таких грубих порушень зафіксовано на ДВК №511312, яку очолює представник ОТЗЖ. На відео чітко видно, як чисті протоколи заповнюються підвіконні.

"Дійові особи: 1. глава комісії за квотою ОТЗЖ Світлана Волошина (від Миколи Скорика), 2. заступник голови Наталія Барбулак (від Андрія Пальчевського), 3. секретар за квотою" За майбутнє "Вікторія Масловська-Кушнір (від Сергія Калинчука). Місце дії: підвіконня. Чисті протоколи, підписані всіма членами комісії, заповнюються на ділянці, а на підвіконні. Неввічливо жінка вносить туди потрібні цифри, переписуючи їх з повідомлення в телефоні. Ось так робляться результати голосування ", - зазначає телеграм-канал " Професор Моріарті " .

За даними начальника головного регіонального управління Національної поліції Олега Беха, одеська поліція отримала тисячу шістьдесят сім заяв і повідомлень, пов'язаних з виборчим процесом.
Як підкреслив Олег Бех, поліцейські ретельно відстежують, фіксують і перевіряють всю інформацію про можливі порушення виборчого законодавства. У тому числі відстежують такі повідомлення в соціальних мережах.
Примітно, що в інших великих містах України вже відомі результати голосування.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися