Експерт: «Вибори мера в Одесі будуть одними з найжорсткіших»

Український політолог і журналіст Кирило Сазонов на своїй сторінці в Facebook зазначив, що вибори мера Одеси, ймовірно, будуть одними з найжорсткіших.

"В правому куті рингу - діючий мер Геннадій Труханов. У лівому - Микола Скорик, він же Коля-блок, він же кандидат від ОТЗЖ. Який прямо зараз на всіх парах летить в прірву. Швидше за все, вихід до другого туру став повною несподіванкою для господарів Скорика (Льовочкін і компанія), тому що ні чіткої стратегії, ні презентованого кейса конкретних результатів в Одесі не спостерігається. Крім похмурого гундежа на ватяні теми (російська мова тощо) Микола Скорик надати не може. Найцікавіше, що навіть експлуатація цих тем у виконанні Скорика виглядає, м'яко кажучи, непереконливою. Тому що вплинути на що б то не було він не може ", - написав він у своєму пості.

За словами Кирила Сазонова, професійні здібності Миколи Скорика як менеджера проявилися під час керівництва "Імексбанком":

"Коли він збанкрутував його, просто обікравши тисячі пенсіонерів, що зберігали там свої заощадження. І які напевно пригадають йому це, отримавши в руки бюлетень ".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися