Труханов виграє в Одесі без особливих проблем - експерт

Чинний мер Одеси Геннадій Труханов впевнено виграє вибори в Одесі без особливих проблем і з солідним відривом. Про це заявив політолог, викладач КНУ ім. Тараса Шевченка Петро Олещук на своїй сторінці в Facebook.

"Десь ситуація поки не зовсім зрозуміла. Як у Львові. Десь зрозуміліше. Наприклад, в Одесі очікується "спекотне" неділю, де місцеві жителі будуть вибирати між чинним міським головою Геннадієм Трухановим і представником ОТЗЖ Миколою Скориком. Прогнозувати результати виборів в Одесі не так складно. З одного боку, "деполітизований" Труханів, з іншого - представник конкретної політичної сили з конкретним політичним позиціонуванням, яке, м'яко кажучи, не подобається багатьом представникам абсолютно різних політичних сил і світоглядів (притому, що у більшості прихильників ОТЗЖ Труханів теж не викликає негативних емоцій ) ", - підкреслив Олещук.

Він додає, що завдяки високому рівню політичної структури Одеси, де в міськраді будуть представлені абсолютно різні політсили, "деполітизований господарник" Труханів, очевидно, має всі шанси втретє обійти конкурентів.

"Причому - без особливих проблем і з солідним відривом. Суперник у нього для цього - оптимальний. Очевидно, що в змаганні "будмайданчика" (Труханів) і "русского мира" (Скорик) в Одесі впевнено виграє "будмайданчик". Це таке одеське прояв "клієнтоорієнтованості", - резюмує експерт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися