Одеса може потрапити під вплив проросійського олігархату - політтехнолог

Український політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому заявив, що над сонячної Одесою нависла хмара «русского мира».

Український політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook опублікував пост, в якому заявив, що над сонячної Одесою нависла хмара "русского мира".

"Дуже хочу помилятися. Це, звичайно, не стільки хмара, скільки похмура хмаринка у вигляді нардепа від ОТЗЖ Миколи Скорика. Який за роки своєї політичної кар'єри заслужено домігся статусу "ні риба, ні м'ясо": абсолютно пасивний, ні на що не впливає і не харизматичний нардеп, який показав зуби один раз - в 2014 році, коли дав команду побити журналістів під облдержадміністрацією, главою якої на той момент був. У цій пасивності і полягає цінність Скорика для його господарів - Медведчук, Льовочкін і Ко. Тому що ніякий інший мер не стане таким зручним "зеленим" коридором для проросійського олігархату. Скорик ж абсолютно керований, контрольований і безпечний ", - написав він.

На переконання Олексія Голобуцького, Одесі загрожує небезпека:

"Вона ризикує опинитися під російським ковпаком ще до того, як ОТЗЖ радісно побіжить в будівлю міськради. Зараз у Скорика дворазовий відрив від лідера гонки Труханова, а значить, і боятися начебто не варто. Але ОТЗЖ вже заручилися підтримкою одеських політичних аутсайдерів - Голубова та Ківалова, і будують наполеонівські плани з передачі Одеси в "добрі руки". А значить, піти на вибори і не дати явку стати критично низькою дуже і дуже важливо: саме низька явка - запорука всіляких махінацій в комісіях, де переважна більшість членів комісій підконтрольне ОТЗЖ ".

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися