Політтехнолог Олеся Яхно: «Геннадію Трухановому тепер буде ще легше перемогти на виборах»

Політтехнолог вважає, що навіть фальшиві бюлетені не допомогли б опонентові Труханова

Навіть якби фальшиві бюлетені, знайдені в офісі Дмитра Голубова, вдалося використати в другому турі виборів в Одесі, це не допомогло б Миколі Скорику перемогти. Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловила українська журналістка, політичний технолог, кандидат політичних наук Олеся Яхно .

"Що ж. СБУ провела обшуки в офісі колишнього нардепа Дмитра Голубова, і, як пише "Думська", там знайшли фальшиві бюлетені для другого туру виборів мера Одеси, на яких стояла галочка за кандидата від ОТЗЖ Миколи Скорика.

І ось воно йому треба було? Все одно, судячи з рейтингів першого туру, що не переміг би (другий тур відбудеться 15 листопада). А так - ще й в фальсифікат вляпався ", - написала експерт.

Вона впевнена, що тепер меру Одеси Геннадію Трухановому буде вже легше здобути перемогу в другому турі виборів, який відбудеться 15 листопада.

"Ну а Геннадію Трухановому, вже 6 років обіймає посаду мера Одеса, тепер буде ще легше перемогти на виборах. Парадокс, але після багатьох скандалів і різного роду конфліктних історій рейтинг Труханового не знизився ні на йоту, а за ним закріпилася репутація непотоплюваного ", - завершила вона.

Теги:


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися