Губернатор Гриневецький закликав одеситів голосувати за Труханова

Новий губернатор Одеської області Сергій Гриневецький, а він вже узгоджений Кабміном на цю посаду, закликав одеситів виконати свій громадянський обов'язок і проголосувати за Геннадія Труханова

Новий губернатор Одеської області Сергій Гриневецький, а він вже узгоджений Кабміном на цю посаду, закликав одеситів виконати свій громадянський обов'язок і проголосувати за Геннадія Труханова на виборах мера Одеси 15 листопада. Про це він заявив в ефірі Першого міського каналу.

Гриневецький підкреслив, що політик, крім харизми повинен мати ще й певну історію, адже місцеве самоврядування - це складна інституція. За його словами, у Геннадія Труханова ця історія є: в 2005 році він обрався депутатом міської ради, потім очолив фракцію, став народним депутатом і двічі обирався мером Одеси.

"Багато чого зроблено в місті. 7 років тому інфраструктура Одеси була в критичному стані, зараз ми можемо говорити, що міська влада вивела її з кризи ", - сказав Гриневецький.

Він також сказав що за довгий час роботи вивів свою формулу успіху і вона полягає в стабільності: стабільний мер, стабільна команда, стабільний місто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися