Повітряна тривога: РФ підняли в небо носії балістичних ракет “Кинджал”

Оголошено повітряну тривогу

В Одеській області оголошено повітряну тривогу. Причиною став зліт тактичної авіації. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ. 

Увага! Ракетна небезпека по всій території України! Зліт МіГ-31К Не ігноруйте сигнал повітряної тривоги!, – йдеться в повідомленні. 

Де оголосили повітряну тривогу

Якщо злітає російський МіГ-31К, то в Україні неодмінно оголошують повітряну тривогу. Річ у тому, що літак може нести на собі ракету Х-47 "Кинджал". Вона становить загрозу для всіх регіонів країни. Ця ракета може вражати цілі на відстані до 2000 кілометрів. Ракета Кинджал може долетіти до Одеси з 4,5 хвилини. 

Обстріли Одеської області

24 червня близько 8 ранку в Одесі пролунав потужний вибух. Ворог ймовірно атакував місто крилатими високоточними ракетами типу “Калібр”. Начальник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер повідомляє про влучання в цивільний об’єкт. 

За інформацією Повітряного командування "Південь", надвечір 19 червня ворог вчергове атакував прибережну зону Одещини балістичною ракетою (ймовірно "Іскандер-М") із території тимчасово окупованого Криму. Внаслідок влучання пошкоджень зазнала рекреаційна інфраструктура, виникло загоряння сухої трави на відкритій місцевості, яке було ліквідовано. Люди не ушкоджені

Зранку 12 червня в Одеській області пролунав гучний вибух. Окупанти вчергове атакували регіон балістикою. Про це повідомляють Повітряне командування "Південь".

Російські окупаційні війська продовжують ракетний і авіаційний терор південних регіонів. Зранку 12 червня 2024 року ворог атакував Одещину з території тимчасово окупованого Криму балістичною ракетою "Іскандер-М".


Джерело: https://t.me/kpszsu/16037


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися