Шість постраждалих, серед них діти: розслідується ДТП на Одещині

Дорожньо-транспортна пригода сталася в Білгород-Дністровському районі

29 липня, близько 6-ї години ранку на автодорозі Одеса-Рені поблизу села Монаші Маразліївської ОТГ сталася ДТП, унаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема троє дітей. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, 47-річний водій легкового автомобіля "Volkswagen" не впевнився у безпеці маневру та виїхав з правого узбіччя на праву смугу, де рухався вантажний автомобіль "DAF". Уникаючи зіткнення, 26-річний водій вантажівки змістився на зустрічну смугу, куди одночасно виїхав водій легковика, намагаючись здійснити розворот. Внаслідок цього сталося зіткнення.

Постраждали водій "Volkswagen" та його пасажири: 45-річна дружина, 9-річна донька, 7-річний син, а також 43-річна сусідка з 7-річною донькою. Усі постраждалі були доставлені до лікарні, де після надання медичної допомоги майже всіх відпустили додому, окрім 9-річної дівчинки, яка залишилася в лікарні.

Водій вантажівки не зазнав травм. Перевірка на стан сп’яніння показала, що обидва водії були тверезими. На місці події працювали слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські Білгород-Дністровського районного відділу поліції.

ДТП на Одещині 

Поліція веде розслідування обставин двох дорожньо-транспортних пригод у Березівському районі, внаслідок яких постраждало семеро осіб, троє з них загинули. Обидві аварії сталися 20 липня на 424-му кілометрі траси Київ-Одеса.

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході. 

В Приморському районі Одеси сталася автопригода, в результаті якої травмувалися четверо людей, зокрема двоє 11-річних хлопчиків. Інцидент стався на перехресті вулиць Велика Арнаутська та Європейська, де через відсутність електроенергії не працював світлофор.

Вранці 26 червня на проспекті Небесної Сотні сталася трагічна аварія, внаслідок якої загинув 73-річний одесит. За попередньою інформацією, потерпілий переходив дорогу в невстановленому місці. 


Читайте також