Важливо

"Злодії-волонтери" в Одеському гумштабі: затримано відомих осистостей міста

Ведеться розслідування

В Одесі затримано відомих осіб, які займалися розкраданням гуманітарної допомоги. Про це повідомив керівник Одеського координаційного гуманітарного штабу Олексій Чорний. За його словами, підроблялися документи та гуманітарний вантаж перехоплювали на півдорозі до Одеси та відправляли на інші склади.

Все одно знайшлися негідники, які, незважаючи на пильність значної частини команди , продовжували за спинами плести свої шахрайські схеми. Причому ділки це робили не з тим, що ми вже отримали на склад штабу. облік, купа волонтерів, постійні перевірки і т . д. Мутили на тому, що ще не доїхало на наші склади. Перехоплювали дорогою. місяці на складах працюючих без копійки грошей ще й заправляють свої авто за власні кошти, щоб доїхати на ці склади", - обурився Чорний.

Правоохоронці зібрали достатньо інформації про правопорушення та затримали групу підозрюваних. У їхніх будинках пройшли обшуки і вони дають свідчення.

Розкрадання гуманітарної допомоги у воєнний час прирівнюється до мародерства. Сподіватимемося, що ці відомі в Одесі особи отримають по заслугах за свої злочини. Усі вони працювали у штабі і зараз відсторонені від роботи.

За деякими даними, справа пов'язана з попереднім керівництвом штабу та їхніми людьми, які залишилися працювати за нового начальника.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Татьяна

18 травня 2022, 14:39

Необходимо публиковать имена и должности всех єтих негодяев. Ганьба. ганьба. ганьба!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися