Смертельна ДТП на Одещині: поліція розслідує аварію за участю підлітків

Поліція розслідує смертельну ДТП в Ізмаїльському районі

15 серпня близько 22:00 в Ренійській громаді Ізмаїльського району сталася смертельна ДТП за участю двох мотоциклів, якими керували 16-річний підліток та 49-річний місцевий житель. Про це повідомляє ГУНП в Одеській області. 

За попередніми даними, двоє 16-річних друзів на мотоциклі поверталися додому в село Новосільське. В селі Плавні водій мотоцикла виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з іншим мотоциклом, яким керував 49-річний чоловік. Внаслідок зіткнення чоловік загинув на місці, а обох підлітків доставили до лікарні з різними травмами. У лікарні в юного водія взяли біологічні зразки для перевірки наявності алкоголю.

Справу розслідують за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає відповідальність за порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті або тяжких тілесних ушкоджень. Транспортні засоби вилучено та направлено на арештмайданчик для проведення експертиз.

Поліція продовжує з'ясовувати всі обставини аварії, зокрема, чи мав підліток водійське посвідчення.

ДТП на Одещині 

На автодорозі Одеса – Южне, поблизу села Міжлиманське, сталася дорожньо-транспортна пригода, унаслідок якої троє людей зазнали травм. Інцидент відбувся 12 серпня близько 9-ї години ранку. 

29 липня, близько 6-ї години ранку на автодорозі Одеса-Рені поблизу села Монаші Маразліївської ОТГ сталася ДТП, унаслідок якої постраждали шестеро людей, зокрема троє дітей.

Поліція веде розслідування обставин двох дорожньо-транспортних пригод у Березівському районі, внаслідок яких постраждало семеро осіб, троє з них загинули. Обидві аварії сталися 20 липня на 424-му кілометрі траси Київ-Одеса.

В Хаджибейському районі Одеси сталася автопригода на перехресті вулиць Михайла Грушевського та Хуторської. Внаслідок аварії постраждали 13 осіб, включаючи водія маршрутного таксі.

Ввечері, 7 липня, близько 20:00 у селі Маяки Одеського району сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої травмувався 13-річний хлопчик. За попередньою інформацією поліції, водій рейсового автобуса, який рухався за міжнародним маршрутом, наїхав на підлітка, що перетинав дорогу на нерегульованому пішохідному переході.

Читайте також