Шість годин боротьби за життя: на Одещині чоловік впав у колодязь та загинув

Рятувальна операція тривала всю ніч

У селі Маяки Одеської області сталася трагедія. 30-річний чоловік впав у колодязь діаметром 400 міліметрів на глибині 15-18 метрів. Його рух був обмежений й чоловік боровся за життя. Проте врятувати його не вдалося, тіло загиблого досі вилучають. 

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Одеській області.

Рятувальні роботи вогнеборцям допомагали проводити за допомогою 2-х екскаваторів, фронтального навантажувача та крану. Рятувальники за допомогою бензопили розчистили дорогу та  під'їзд до колодязя від чагарників та гілок дерев. За допомогою екскаваторів спеціалісти продовжують рятувальні роботи та розкопують колодязь.

2ZoyU_-sxIHSfxyhtrcLSUPVi.jpg

Роботу значно ускладнював маленький діаметр труби колодязя. Нажаль, постраждалий громадянин загинув. Усі деталі події наразі встановлюються.Всього було залучено 7 одиниць техніки та 24 рятувальника від ДСНС Одеси, 2 екскаватори, 1 фронтальний навантажувач та кран - від громади. Тривають роботи по вилученню тіла загиблого чоловіка, - йдеться в повідомленні.

picture

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Березівському районі Одеської області сталася смертельна пожежа. На місці рятувальники встановили загоряння літньої кухні на території приватного будинку.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися