Одеська прокуратура розпочала розслідування після останньої атаки росіян

За попередніми даними, троє людей отримали травми

Одеська обласна прокуратура розпочала досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни. Все через вчорашній ракетний удар по Одесі. 

Про це повідомляє Одеська Обласна Прокуратура.

За даними слідства,  21 березня, близько 19:50 російські військові, застосовуючи заборонені міжнародним правом засоби ведення війни, завдали ракетний удар по одному з районів Одеси. Внаслідок атаки пошкоджено дах та міжповерхові перекриття триповерхової будівлі гуртожитку на території Свято-Іверського чоловічого монастиря. Вибито шибки в декількох прилеглих будинках та монастирі.

picture

За попередніми даними, троє людей отримали травми, одного з них госпіталізували. На місцях подій працюють прокурори, слідчі СБУ та поліції, які фіксують черговий воєнний злочин РФ. 

picture

Нагадаємо, 21 березня з винищувачів СУ-35 було випущено три ракети. Керовані ракети. Дві ракети було знищено системами ППО. Одна влучила в триповерхову будівлю Української Православної Церкви. Це чоловічий монастир. В якому постраждало 4 людей. Одну людину госпіталізовано. Три отримали несуттєві пошкодження і від госпіталізації відмовилися. Руйнування досить потужне. Зруйновано покрівлі понад 200 м квадратних. Було два осередки пожежі.

"Коментарі" писали про одеських пожежників, як показали  ліквідацію наслідків російської атаки.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися