Стало зле у дорозі: на Одещині поліцейські врятували далекобійника

Водій, хворий на цукровий діабет, зупинився перепочити

В Одеській області поліцейські врятували далекобійника, якому стало зле у дорозі. Водій, хворий на цукровий діабет, зупинився перепочити, відійшов від автомобіля, а повернутися вже не зміг.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

До поліції про зникнення чоловіка сповістив 35-річний житель Кіровоградської області після того, як кілька годин витратив на пошуки товариша, але зрозумів, що гає час. До чоловіка, який знаходився в селі Саф’яни Ізмаїльського району, миттєво виїхали двоє співробітників відділу кримінальної поліції Ізмаїльського районного відділу поліції.

Ми об’їздили велику територію, спілкувались з громадянами, сподіваючись встановити можливий напрямок руху розшукуваного. Після семигодинних пошуків, на відстані близько 20 кілометрів від автомобіля далекобійника, майже біля Болградського району, в яру знайшли водія. 55-річному чоловіку було зле, він потребував ліків, які залишилися у вантажівці. Громадянину була надана перша домедична допомога. Наразі його життю нічого не загрожує, протиправних дій відносно нього не скоювалося, - розповіли поліцейські.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Білгород-Дністровську Одеської області неповнолітні діти отримали сильне алкогольне отруєння. Через стан дітей довелося викликати "швидку". 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися