Патрульні з Одеси допомогли матері з хворою дитиною

Жінка могла не встигнути до лікарні через ускладнення руху

Інцидент стався вчора 16 квітня на автодорозі Київ-Одеса. Правоохоронці допомогли жінці з хворою дитиною дістатися до лікарні. 


Про це повідомляє Патрульна поліція Одеської області.


Жінка була дуже занепокоєна через ускладнення в русі та боялася, що не встигне доставити свого сина до лікарні вчасно. Вона звернулась до поліцейських, описавши ситуацію та попросивши про допомогу. Патрульні оперативно відреагували на виклик та включили спецсигнали для безперешкодного проїзду. Вони допомогли жінці та її дитині оперативно дістатися до лікарні. Матір була дуже вдячна за допомогу та пізніше зателефонувала на гарячу лінію 102, щоб передати слова подяки патрульним, які допомогли їй в цій складній ситуації.

picture

Нагадаємо, що в Одесі відзначається тенденція до збільшення кількості дітей, які знаходяться під наглядом лікарів міських дитячих поліклінік. Середня кількість дітей на одного педіатра складає 891 дитина, що наближається до рекомендованої оптимальної кількості 900 дітей.


Також варто зазначити, що одеські медики отримали 8 нових автомобілів швидкої медичної допомоги типу "С", які будуть допомагати лікарським бригадам рятувати життя. Автівки швидкої допомоги поїдуть в різні райони регіону. В них є все необхідне, щоб вчасно надати допомогу українцям.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися