Заблукав та забув де мешкає: в Одесі патрульні допомогли дідусю

Чоловік не пам’ятав, як потрапив на вулицю

На гарячу лінію 102 надійшов виклик про загубленого чоловіка. Небайдужі громадяни повідомили про те, що чоловік блукає під дощем неподалік берегової лінії моря.


Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції в Одеській області.


Патрульні оперативно прибули на місце виклику та знайшли змерзлого і мокрого дідуся. Патрульні запропонували загубленому чоловіку гарячий чай та запитали про його місце проживання. Чоловік не пам’ятав свою адресу, але надав мобільний телефон, за допомогою якого інспектори зв'язались з його родичами. Після того, як була встановлена адреса мешкання чоловіка, поліцейські доставили його додому та передали сестрі.

Піклуйтеся про своїх родичів

Цей випадок нагадує про важливість турботи про людей похилого віку та наявності у них інформації про стан здоров’я та контактів родичів. Це може значно полегшити допомогу у разі потреби. Не будьте байдужими та завжди допомагайте людям, а у випадку виникнення надзвичайної ситуації, телефонуйте на гарячу лінію 102.

Також “Коментарі” писали, що на Одещині поліцейські врятували літню жінку, яка кілька діб знесилена лежала в лісосмузі та ледь не вмерла від зневоднення й переохолодження. Наразі 74-річна жінка знаходиться в медичному закладі під наглядом лікарів, небезпека її життю минула.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися