В Одесі винесли вирок батьку, який ледь не заморив голодом сина

Хлопець втратив більш ніж половину маси тіла

В Одесі суд виніс вирок щодо чоловіка, який півтора року не годував достатньо власного 16-річного сина, через що той потрапив до лікарні з анорексією та зневодненням. При зрості 180 сантиметрів юнак важив лише 28 кілограм. Хлопчика довели до такого стану в рідній сім'ї: суворим постом батьки виганяли з дитини бісів.

Про це стало відомо з вироку Приморського районного суду Одеси.

Чоловік з релігійних міркувань півтора року значно обмежував підлітка у харчуванні. Зокрема, він виключив з раціону дитини м`ясні, молочні та рибні продукти, вважаючи, що це допоможе вилікувати психічний розлад.

Він втратив більш ніж половину маси тіла та був доведений до вкрай тяжкого стану здоров`я, а також зазначений тяжкий розлад здоров`я, внаслідок відсутності достатнього харчування, значно вплинув і на психічний стан неповнолітнього, посилив психічні порушення, які й без того були у дитини, — йдеться у вироку суду.

За даними судового вироку, чоловік свою вину визнав. Йому присудили рік випробувального терміну, протягом якого він повинен періодично з`являтися для реєстрації та повідомляти уповноважений орган про зміну місця проживання чи роботи.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в Білгород-Дністровську Одеської області неповнолітні діти отримали сильне алкогольне отруєння. Через стан дітей довелося викликати "швидку". 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися