Розірвав фотокартку та пошкодив прапор України: на Одещині наругалися над могилою військового

Чоловік перебуває на обліку у лікаря-психіатра

На Одещині 44-річний житель пошкодив могилу військового в селі Агеївка Любашівської територіальної громади. На могилі військовослужбовця Збройних сил України виявили розкидані вінки, його розірвану фотокартку та пошкоджений державний прапор України.

Про це повідомили в пресслужбі поліції Одеської області.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли відомості щодо осквернення могили особи, яка захищала незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України, що передбачено ч. 2 ст. 297 Кримінального кодексу України, - йдеться в повідомленні. 

Наругався над могилою чоловік, який перебуває на обліку у лікаря-психіатра. В рамках досудового розслідування слідчі поліції призначили низку експертних досліджень, серед яких судово-психіатрична експертиза для встановлення осудності.

Нагадаємо, на порталі "Коментарі" писали, що одинадцять алей в одеському парку Перемоги отримали нові назви. Вони присвячені українським захисникам - підрозділам Збройних сил України і не тільки.

Також у Доброславській громаді на Одещині з'явились вулиці Степана Бандери, Героїв УПА та Українських Добровольців. Всього там перейменували сім вулиць.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися