На Одещині водій вантажівки наїхав на дитину: в якому вона стані

Наразі керманича вантажівки перевіряють на стан сп`яніння

У Білгород-Дністровському районі Одещини водій вантажного автомобіля наїхав на дитину.  Поліцейські встановлюють обставини ДТП.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції в Одеській області. 

Дівчинка зазнала травм різного ступеня тяжкості й була доправлена до лікарні. Поліцейські попередньо встановили, що 37-річний водій, рухаючись дорогою поблизу села Новоселівка, наїхав на 14-річну дитину, коли вона перетинала дорогу у невстановленому місці.

Унаслідок ДТП вона отримала тілесні ушкодження у вигляді перелому голені та забоїв і була госпіталізована до районної лікарні.

Наразі керманича вантажівки перевіряють на стан сп`яніння. На місці події працюють співробітники територіального підрозділу поліції та встановлюють всі обставини аварії. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань, - зазначив т.в.о. начальника відділення № 1 Білгород-Дністровського районного відділу поліції Андрій Мащенко. 

Поліцейські закликають учасників дорожнього руху неухильно дотримуватися ПДР, водіїв бути вкрай уважними за кермом, а пішоходів - перетинати проїзну частину дороги виключно по пішохідному переходу та впевнившись у відсутності  транспорту, що наближається.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у двох районах Одеської області сталися ДТП, в результаті яких травмувалися троє людей, включаючи 15-річного підлітка. Наразі поліція розслідує обставини аварій.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися