На Одещині оштрафували подружжя за домашнє насильство над донькою

Мати залишала 3-річного сина на двох доньок і пішла випивати до знайомої

У Березівці на Одещині цивільне подружжя понесе адміністративне покарання за вчинення домашнього насильства щодо доньки та неналежне виконання батьківських обов’язків.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

До правоохоронних органів звернувся 34-річний чоловік із повідомленням про те, що його 42-річна співмешканка зранку залишила без нагляду двох доньок 13 і 12 років та 3-річного сина і пішла до сусідки, з якою протягом дня випивала в той час, коли він перебував на роботі.

На місці події поліція підтвердила факт неналежного виконання багатодітною матір’ю батьківських обов’язків. Також встановили, що ввечері, повернувшись додому, чоловік із жінкою у присутності старшої доньки вчинили сварку, ледь не побившись.

Дівчинка, ставши свідком ганебної поведінки дорослих, зазнала домашнього насильства, унаслідок якого могла бути завдана шкода її фізичному або психологічному здоров’ю. Правоохоронці провели з цивільною парою профілактичну бесіду щодо відповідальності за скоєні нею правопорушення і склали адміністративні матеріали, – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, подружжя попередили про суворіше покарання у випадку повторного вчинення подібних дій. Інформацію щодо цієї родини правоохоронці передали до Служби у справах дітей.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що правоохоронці затримали 28-річного мешканця Одеського району. Він сам подзвонив до поліції та зізнався що скоїв вбивство людини.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися