В Одеському обласному онкодиспансері таємно знімали відео в орендованому гінекологічному кабінеті УЗД

Лікар кабінету гінекологічної УЗД поширював в інтернеті порновідео, зняті під час прийому пацієнток

Лікар гінекологічного кабінету УЗД, розташованого в Одеському обласному онкологічному диспансері, поширював в інтернеті порнографічні відео, зняті під час прийому пацієнток. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на рішення Київського районного суду Одеси.

У ході розслідування слідчі з'ясували, що в кабінеті лікаря була встановлена прихована відеокамера, на яку знімалася процедура проходження УЗД. При цьому пацієнтки не були повідомлені про це.

Як встановили співробітники Кіберполіції, надалі зняті на прийомі у лікаря відео були опубліковані в інтернеті. У зазначених відеоматеріалах були записи з початку 2018 року по квітень 2019 року.

В ході обшуку, проведеного в кабінеті лікаря УЗД, правоохоронці виявили та вилучили камеру відеоспостереження, системний блок, роутер. Крім того, в машині і вдома у підозрюваного оперативники вилучили ноутбук, флеш накопичувачі і жорсткі диски.

Відзначимо, що головний лікар Одеського обласного онкологічного диспансеру Олег Лук'янчук заявив, що дані події не мають ніякого відношення до співробітників медустанови і його кабінетах.

"Те, про що повідомляють ЗМІ і соцмережі відбувалося на орендованій території. Лікар, який працював там, співробітником диспансеру не був", – розповів він.

І підкреслив, що контролювати роботу на орендованій території керівництво диспансеру за законом не має права.

"Диспансер є власністю обласної ради і не може вигнати орендаря, однак буде настійно вимагати розірвання договору оренди з людьми, опозорившими ім'я лікаря і людини, і які кинули тінь на Одеський обласний онкологічний диспансер", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", в роботі популярного російського телеканалу НТВ стався збій. Внаслідок цього, абоненти кабельного телебачення в Рязанській області більше 15 хвилин дивилися порно-фільм, а не політичне ток-шоу по програмі.

Джерело: https://odessa.comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися